Libnet.ro
UNICEF

19:45

Politia a intervenit din nou, la Istanbul, pentru dispersarea a sute de manifestanti.

România Liberă România Liberă,
Politia a intervenit din nou, la Istanbul, pentru dispersarea a sute de manifestanti.

Fortele de ordine au intervenit sambata seara la Istanbul pentru a dispersa sute de manifestanti care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, scena protestelor antiguvernamentale care afecteaza Turcia din iunie, relateaza AFP. Fortele de ordine au utilizat tunuri cu apa, grenade lacrimogene si bile de plastic pentru dispersarea protestatarilor. Initial, autoritatile au permis organizarea unui protest fata de Guvernul condus de premierul conservator Recep Tayyip Erdogan, actiunea . continuă pe România Liberă

Turcia: Politia a intervenit din nou, la Istanbul, pentru a dispersare a sute de manifestanti antiguvernamentali

Fortele de ordine au intervenit sambata seara la Istanbul pentru a dispersa sute de manifestanti care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, scena protestelor antiguvernamentale care afecteaza Turcia din iunie, transmite Mediafax citand AFP.

Turcia: Politia a intervenit din nou in forta impotriva protestatarilor din Istanbul

Politia a disperat, ieri seara, manifestantii din Istanbul care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, informeaza AFP.

Proiect nou: PERSONAL lanseaza piesa Sute de petale

Cum weekend-ul sta sa inceapa, va invitam sa ascultati PERSONAL Sute de petale, un proiect muzical nou-nout si o piesa plina de culoare. Sute de petale este o piesa cu aer de vacanta, din care nu lipsesc soarele, marea, copiii, sufletele pereche si momentele speciale. Am lucrat la ea alaturi de producatorii geniali de .

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa Asa, si?

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa Asa, si?, lansata luna trecuta. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, in regia lui Florin Botea, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri din tara. Noul videoclip are o poveste interesanta si amuzanta: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, .

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu. Andronescu: Avem sprijinul PSD

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu de anul viitor, sustine Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei. Aceasta a declarat pentru Gandul ca exista sprijinul conducerii PSD.

Ghinion pentru Lorenzo. A cazut din nou si devine incert pentru cursa din Germania

Campionul mondial Jorge Lorenzo a cazut violent, vineri, in a doua sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Germaniei de la Sachsenring.

Din nou: se interzice pescuitul in lacul Ciuperca

Vineri, de la ora 10. 00, consilierii locali din Tulcea se vor intruni intr-o sedinta extraordinara care va avea loc la sala Mihail Kogalniceanu din municipiul Tulcea).

Un primar din Arad, arestat pentru o mita de 11.000 de euro mita

Primarul comunei Zarand din Arad, Ion Florin Mot, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 20 de zile, de Tribunalul Bihor, pentru luare de mita si spalare de bani, potrivit Mediafax. Cu o zi in urma, edilul a.

Primarul unei comune din Arad, retinut pentru luare de mita

Ion Florin Mot, primar al comunei Zarand, judetul Arad, a fost retinut, ieri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, potrivit surselor de presa.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, scrie Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri seara, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )