Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia, mesaj devastator pentru Ilie Nastase: Era aproape de coma alcoolica. Cum sa il trateze colegii nostri? Sa isi scoata cascheta si sa spuna ne scuzati ca am oprit?

Antena3 Antena3,
Politia, mesaj devastator pentru Ilie Nastase: Era aproape de coma alcoolica. Cum sa il trateze colegii nostri? Sa isi scoata cascheta si sa spuna ne scuzati ca am oprit?

Florin Vilea, Presedintele Federatiei Sindicale a Politistilor SED LEX, a intervenit telefonic la Antena 3 si a transmis un mesaj devastator la adresa fostului tenismen Ilie Nastase. Ar trebuie sa lamurim . continuă pe Antena3

Liderul unui sindicat al politistilor, despre Ilie Nastase: Era aproape de coma alcoolica

Presedintele Federatiei Sindicale a Politistilor SED LEX, Florin Vilea, a spus, in cadrul unei interventii telefonice la postul de televiziune Antena 3, ca Ilie Nastase era aproape de coma alcoolica in momentul in care politistii au oprit masina condusa de fostul tenismen.

Cat de BEAT era, de fapt, ILIE NASTASE? Dezvaluiri INCREDIBILE facute de liderul unui sindicat al politistilor

Ilie Nastase era aproape de coma alcoolica in momentul in care politistii l-au oprit pe Soseaua Nordului din Capitala, a declarat Florin Vilea, liderul Federatiei Sindicale a Politistilor SED.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen, Georgeta Kormann, a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase vineri, in zori. in cadrul conferintei de presa organizata de Politia Rutiera a Capitalei pe aceasta tema, reprezentantul.

Ilie Nastase, atac devastator: ce a spus fostul mare tenismen despre Mugur Isarescu

Ilie Nastase continua conflictul cu cei de la BNR, pe care ii acuza ca au ingropat turneul ATP de la Bucuresti, mutat intre timp la Budapesta.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Ilie Nastase, al doilea scandal cu Politia in nici 12 ore. Ei nu sunt politisti, sunt militieni. N-ati inteles nimic... (VIDEO)

Ilie Nastase a fost luat iar de Politie, de data aceasta pentru ca ar fi trecut pe rosu. Fostul tenismen a fost prins beat la volan, vineri dimineata, pe soseaua nordului, insa a refuzat sa fie supus.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )