Libnet.ro
UNICEF

16:30

Politia va putea supenda inmatricularea vehiculelor: Care sunt conditiile

B1 B1,
Politia va putea supenda inmatricularea vehiculelor: Care sunt conditiile

Soferi, atentie! Ordonantai Guvernului privind suspendarea inmatricularii vehiculelor urmeaza sa intre in vigoare la data de 20 mai. Conform Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a. continuă pe B1

Europenii vor putea accesa, de la 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati oriunde s-ar afla in spatiul UE

Europenii vor putea accesa, incepand cu 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati - platforme de streaming si TV - oriunde s-ar afla in spatiul Uniunii Europene.

Florii 2018. Numele surprinzatoare care sunt sarbatorite de Florii. Aproape 1,5 milioane de romani isi celebreaza onomastica in Duminica Floriilor

Florii 2018. in fiecare an, de Florii, ii sarbatorim pe cei care au nume de floare sau de copac, de padure), dar stiti exact care sunt numele pe care trebuie sa le celebrati? Liliana, Suzana si Anton ar trebui de asemenea.

Prognoze noi privind inflatia. Care sunt armele BNR

BNR ar putea sa majoreze dobanda-cheie in acest an pana la 3,5%, pe masura ce inflatia accelereaza, .

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Romanii continua sa prefere sa investeasca in imobiliare! Care sunt miturile care ii tin departe de fondurile de investitii?

Daca ar castiga 100. 000 de euro, un roman ar investi in imobiliare. Raspunsul este valabil atat pentru cei care utilizeaza instrumente financiare, cat si pentru non-utilizatori. In cazul utilizatorilor de servicii financiare, pe locul doi se afla.

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Cod galben si portocaliu de inundatii pentru 27 de bazine hidrografice din tara: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis sambata avertizari de inundatii pentru jumatate de tara. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) 27 de bazine hidrografice sunt vizate de un cod galben s.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )