Libnet.ro
UNICEF

20:00

Politia Romana, avertisment pentru soferi! Ramai fara permis si primesti amenda mare daca incalci aceste reguli

Antena3 Antena3,
Politia Romana, avertisment pentru soferi! Ramai fara permis si primesti amenda mare daca incalci aceste reguli

Politia Romana a venit cu noi lamuriri cu prvire la reglementarile privind interzicerea telefonului mobil la volaj. in ultimele zile v-am informat despre noile reglementari privind interzicerea telefonului. continuă pe Antena3

S-a decis! E LEGE! Daca SUFERI de una dintre ACESTE BOLI, RAMAI FARA PERMIS! SOFERII ROMANI, in ALERTA!

Mare atentie! Daca suferi de una dintre bolile aflate in lista de mai jos, nu vei putea conduce! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE.

Modificari la Codul Rutier. Cand intra in vigoare noile prevederi, ce risca soferii care folosesc dispozitive mobile in timpul mersului, si cum pot ramane fara permis

Luna viitoare vor intra in vigoare modificarile la legea circulatiei ce prevad amenzi mari pentru folosirea de catre soferi a dispozitivelor mobile in timp ce masina se afla in mers, informeaza Politia Romana.

Politia Romana: S-a SCHIMBAT Codul Rutier. incepand din 12 octombrie, noi reglementari. Sanctiunea, pana la 1.200 de lei si 4 puncte de penalizare

Atentie, soferi! Politia Romana anunta ca s-a modificat Codul Rutier. incepand cu data de 12 octombrie 2019 vor intra in vigoare noile reglementari prin care va fi interzisa tinerea in mana sau.

Schimbarea din Codul Rutier, care le permite soferilor ramasi fara permis sa conduca in continuare, adoptata

Schimbare de proportii in Codul Rutier! Este vorba despre ceva care le permite soferilor care raman fara permis sa pot conduce in continuare. in acest context, conducatorii auto care sunt opriti in trafic pentru a fi sanctionati cu suspendarea permisului, nu vor mai avea nicio grija. Ce arata noua lege adoptata de curand? Cod Rutier .

Anuntul oficial facut de Politia Romana despre modificarea Codului Rutier. Se dau amenzi usturatoare

S-a modificat Codul Rutier 2019! Anuntul a fost facut de Politia Romana. Nerespectarea noilor reglementari aduce cu sine amenzi usturatoare. Anuntul oficial facut de Politia Romana despre modificarea Codului Rutier Noul Cod Rutier din 2019 vine cu o amenda dura pentru conducatorii auto care nu respecta noile reglementari. Este vorba despre telefonul si masina. Mai .

Politia Romana incearca, din nou, sa-si dezvolte propriul sistem IT de recunoastere faciala. Tehnologia este folosita deja de SRI

Politia Romana incearca din nou sa implementeze un sistem IT de recunoastere faciala care sa permita introducerea, preluarea si compararea de imagini faciale digitale provenite din diferite surse CCTV sisteme TV cu circuit inchis, webcam, telefoane mobile, ATMcam) cu cele stocate in baza de date, in vederea recunoasterii persoanelor. Tehnologia de recunoastere faciala, care ridica tot mai mari temeri in UE, este deja implementata in controversatul sistem SII Analytics gestionat de SRI. Vezi in articol de ce vrea Politia sa dezvolte acest sistem.

Constanta: Focuri de arma pentru prinderea unui sofer fara permis

Politistii constanteni au folosit noaptea trecuta, armamentul din dotare pentru prinderea unui sofer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )