Libnet.ro
UNICEF

20:00

Politia vine cu mai multe sfaturi pentru soferi, in contextul avertizarilor meteo de Cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
Politia vine cu mai multe sfaturi pentru soferi, in contextul avertizarilor meteo de Cod portocaliu

In contextul avertizarilor meteo de Cod portocaliude vant puternic si precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, emis pentru noaptea de 17 spre 18 ianuarie curent, Politia recomanda conducatorilor auto sa adopte o conduita preventiva in trafic si sa respecte indicatiile, dar si recomandarile politistilor de patrulare. continuă pe Adevărul

Ce semnifica informatiile trecute pe anvelope. Sfaturi importante pentru soferi

Anvelopele unei masini contin multe informatii care trebuie cunoscute de orice sofer datorita importantei pe care o au in siguranta unei calatorii. Datele sunt trecute pe flancul anvelopei si sunt reprezentate de mai multe grupuri de cifre, litere si, uneori, simboluri.

OLAF face verificari intr-un oras din Arad. Mai multe femei, suspectate ca au mintit ca sunt abuzate de soti pentru a lua bani europeni

Inspectorii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) au inceput o ancheta, miercuri, in orasul aradean Santana, unde se suspecteaza ca mai multe localnice, intre care angajate ale Primariei si rude ale acestora, au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, beneficiarele declarand in fals ca au fost victime ale sotilor pentru a obtine banii, informeaza Agerpres.

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului, relateaza News. ro. Victima a sunat la 112 si a reclamat incidentul, dar a refuzat ajutorul medicilor si internarea intr-o unitate medicala.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Termen in dosarul Colectiv, dupa mai multe amanari pe motiv de procedura

Tribunalul Bucuresti dezbate, luni, un nou termen in dosarul Colectiv in care sunt judecati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, scrie Agerpres. Procesul a inceput pe fond in mai 2017, insa a fost amanat de mai multe ori din motive procedurale, in principal pentru ca nu au fost citate corect partile vatamate din dosar, fapt ce i-a nemultumit pe parintii tinerilor decedati in urma incendiului de la Colectiv.

O cisterna incarcata cu 31 de tone de motorina si benzina s-a rasturnat la Zarnesti. Circulatia a fost deviata si mai multe persoane au fost evacuate

O cisterna care transporta 24 de tone de motorina si 7 tone de benzina s-a rasturnat la Zarnesti dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia a fost deviata.

Doi minori risca sa ajunga intr-un centru de detentie dupa ce au furat tot ce le-a cazut in mana din mai multe locuinte

Politistii au identificat doi adolescenti, in varsta de 16 ani, ce sunt suspectati ca au sustras mai multe bunuri si produse agricole din locuintele unor sateni dintr-o localitate braileana.

Lucrari de bransare. Se opreste alimentarea cu apa pe mai multe strazi

Calarasenii de pe mai multe strazi raman fara apa luni, 15 ianuarie, din cauza unor lucrari la retea, efectuate in intervalul orar 10.

in Bucuresti se circula in conditii de iarna: pe mai multe artere s-a depus strat de zapada

Circulatia se desfasoara in Bucuresti in conditii de iarna, in conditiile in care pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada, anunta Brigada de Politie Rutiera, care precizeaza ca nu sunt intersectii blocate.

Brigada Rutiera: In Bucuresti se circula in conditii de iarna; pe mai multe artere s-a depus strat de zapada

Circulatia se desfasoara in Bucuresti in conditii de iarna, in conditiile in care pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada, anunta Brigada de Politie Rutiera, care precizeaza ca nu sunt intersectii blocate, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )