Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lucrari de bransare. Se opreste alimentarea cu apa pe mai multe strazi

Adevărul Adevărul,
Lucrari de bransare. Se opreste alimentarea cu apa pe mai multe strazi

Calarasenii de pe mai multe strazi raman fara apa luni, 15 ianuarie, din cauza unor lucrari la retea, efectuate in intervalul orar 10. continuă pe Adevărul

in Bucuresti se circula in conditii de iarna: pe mai multe artere s-a depus strat de zapada

Circulatia se desfasoara in Bucuresti in conditii de iarna, in conditiile in care pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada, anunta Brigada de Politie Rutiera, care precizeaza ca nu sunt intersectii blocate.

Brigada Rutiera: In Bucuresti se circula in conditii de iarna; pe mai multe artere s-a depus strat de zapada

Circulatia se desfasoara in Bucuresti in conditii de iarna, in conditiile in care pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada, anunta Brigada de Politie Rutiera, care precizeaza ca nu sunt intersectii blocate, scrie News. ro.

Termen in dosarul Colectiv, dupa mai multe amanari pe motiv de procedura

Tribunalul Bucuresti dezbate, luni, un nou termen in dosarul Colectiv in care sunt judecati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, scrie Agerpres. Procesul a inceput pe fond in mai 2017, insa a fost amanat de mai multe ori din motive procedurale, in principal pentru ca nu au fost citate corect partile vatamate din dosar, fapt ce i-a nemultumit pe parintii tinerilor decedati in urma incendiului de la Colectiv.

Dreptate pe cont propriu! Mai multe magazine HM din Africa de Sud au fost DISTRUSE de localnici (FOTO, VIDEO)

Unii localnici furiosi, din Africa de Sud, au devastat mai multe magazine H M, deranjati de faptul ca firma suedeza a folosit pe site-ul ei un baietel de culoare ce face reclama unui hanorac cu inscriptia.

Atentat terorist. Mai multe victime

Cel putin trei persoane au fost ucise sambata intr-un atentat sinucigas comis langa un punct de control al fortelor de securitate irakiene in nordul Bagdadului, au anuntat mai multe surse.

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial.

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au participat la un botez

Circa 21 de persoane au ajuns duminica seara la Spitalul de Infectioase din Baia Mare. Acestea au participat la un botez organizat intr-un local din oras. Dupa ce au mancat aperitivele, mai multor persoane li s-a facut rau.

Prima prelevare din 2018: Organele unei femei au salvat mai multe vieti

Moartea unei femei in varsta de 72 de ani, care a suferit o hemoragie cerebral, la finele saptamanii trecute, fiind internata in spital, a dus la salvarea mai multor vieti.

Nu pot trai asa. Alexandru Arsinel a primit mai multe RESTRICTII. Care este starea actuala de SANATATE a actorului

Alexandru Arsinel a marturisit ca ii este greu sa mai duca o viata normala dupa toate restrictiile primite, acesta amintindu-si cu nostalgie de perioadele bune din viata sa cand avea voie sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )