Libnet.ro
UNICEF

21:30

Politic Show: Grija cea mai mare a parlamentarilor: cu cati bani vor iesi la pensie. Cum vor sa modifice legea pentru a incasa mai mult; Cat l-au costat pe Ponta cei 4 milioane de fluturasi anti-Iohannis, impartiti de Posta Romana cu talonul de pensie; H

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Grija cea mai mare a parlamentarilor: cu cati bani vor iesi la pensie. Cum vor sa modifice legea pentru a incasa mai mult; Cat l-au costat pe Ponta cei 4 milioane de fluturasi anti-Iohannis, impartiti de Posta Romana cu talonul de pensie; H

Traian Basescu cere demisia lui Victor Ponta: A devenit un bolovan legat de piciorul Romaniei. Traian Basescu a declarat joi seara ca Victor Ponta este discreditat in interiorul . Culisele luptei pentru sefia PNL. Teodor Atanasiu si Ludovic Orban se concureaza pentru a obtine sefia Partidului National Liberal, dupa plecarea lui Klaus . continuă pe Hotnews

Rubla are cea mai mare cadere din 1998 incoace, pe fondul scaderii pretului petrolului

Dolarul a crescut cu aproape 4% fata de rubla, preturile petrolului pe plan mondial scazand si mai mult valoarea monedei rusesti, noteaza Fortune intr-o analiza a problemelor economice din Rusia.

Cea mai mare centrala nucleara din Europa are PROBLEME. Anuntul facut de ministrul Ucrainei

Ministrul ucrainean pentru Energie spune ca nu exista niciun risc pentru populatie dupa ce presa din toata lumea a semnalat un incident la o centrala nucleara din sud-estul Ucrainei, la 700 de kilometri de.

Accident la centrala nucleara Zaporoje, cea mai mare din Ucraina

Un accident s-a produs la centrala nucleara Zaporoje din Ucraina, potrivit aunutului facut de prim-ministrul, Arsenii Iateniuk. Potrivit Der Spiegel, care il citeaza pe ministrul ucrainean al Energiei, Volodimir.

Accident nuclear la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat c[ nu exist[ niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

Accident la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

ACCIDENT la cea mai mare centrala NUCLEARA din Europa, la 700 de kilometri de Romania

Premierul Ucrainei, Arseny Yatseniuk, a anuntat, miercuri, ca un accident a avut loc la centrala nucleara din Zaporojesud-estul tarii). Stiu ca a avut loc un accident la centrala de la.

Abandonarea South Stream, cea mai mare infrangere geopolitica a lui Putin

Gazoductul reprezenta principala arma de influenta politica a Moscovei asupra Europei Centrale si de Est. Anuntul facut de Vladimir Putin la Ankara, privind abandonarea constructiei gazoductului South Stream pe sub Marea Neagra spre Bulgaria si apoi catre centrul Europei prin Balcani si Ungaria, a fost primit de multi oficiali si analisti cu surprindere. Pentru Romania, singura tara din regiune care a refuzat constant, prin presedintele Traian Basescu, orice asociere cu South Stream, este o veste de doua ori buna. Pe de o parte, slabeste, chiar daca nu scapa de tot de impresurarea ruseasca, iar pe de alta, importanta ei energetica regionala creste.

INS: PIB, cu 1,8% mai mare decat in T2 2014 (date provizorii)

Produsul Intern Brut PIB) a fost, in trimestrul al treilea din acest an in termeni reali), mai mare cu 1,8% decat in trimestrul precedent, potrivit datelor provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). Fata de acelasi trimestru din 2013, indicatorul a sporit cu 3,2% pe seria bruta si cu 3% pe cea ajustata sezonier.

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax.

Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Remunerarea salariatilor din Romania are o pondere de numai 37,1% din PIB la nivel national, cea mai scazuta din UE, unde media este de 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )