Libnet.ro
UNICEF

17:30

Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Remunerarea salariatilor din Romania are o pondere de numai 37,1% din PIB la nivel national, cea mai scazuta din UE, unde media este de 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008. continuă pe Wall-Street Ro

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax.

Guvernul are cea mai mica incredere in economie. Dovada: investitiile statului reprezinta doar a cincea parte din ce s-a investit in Romania in primele noua luni

Investitiile totale in economie au scazut in primele noua luni cu 5,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la la 42,67 miliarde de lei 9,6 miliarde de euro). Din acest total, statul a alocat doar 8,07 miliarde de euro, dovedindu-se cel mai slab investitor.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

STUDIU: Extractia petrolului si gazelor, cea mai profitabila activitate din Romania. Imobiliarele si rafinarea, cele mai mari pierderi

Extractia petrolului si a gazelor si comertul sunt cele mai profitabile activitati din Romania, in vreme ce dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, potrivit unui studiu al CIT Restructuring.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri pentru a unsprezecea luna consecutiv

In luna cu cele mai importante evenimente politice ale anului, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, peste 3 milioane de.

Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie, a.

Istoria etnicilor din Romania. Rugbystul clujean Csaba Gal, lectie de devotament si dragoste pentru Romania

Sunt momente in care etnicii dau dovada de un devotament si dragoste pentru Romania, mai ceva ca un roman din tata in fiu. Un roman de etnie maghiara a dat cea mai buna lectie de curaj si devotament. Vorbim.

Istoria etnicilor din Romania. in ciuda numeroaselor conflicte, turcii si romanii si-au respectat reciproc cultura, obiceiurile si limba

Romanii s-au inteles bine cu toate minoritatile, chiar si cu cei care voiau in urma cu sute de ani sa ne cotropeasca-Turcii. Cea mai numeroasa minoritate turca este in Constanta, unde, acum un an, au fost.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )