Libnet.ro
UNICEF

20:15

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Adevărul Adevărul,
Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Remunerarea salariatilor din Romania are o pondere de numai 37,1% din PIB la nivel national, cea mai scazuta din UE, unde media este de 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008.

Guvernul are cea mai mica incredere in economie. Dovada: investitiile statului reprezinta doar a cincea parte din ce s-a investit in Romania in primele noua luni

Investitiile totale in economie au scazut in primele noua luni cu 5,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la la 42,67 miliarde de lei 9,6 miliarde de euro). Din acest total, statul a alocat doar 8,07 miliarde de euro, dovedindu-se cel mai slab investitor.

Lenovo ThinkPad W550s este cea mai puternica statie de lucru a chinezilor

Cei care echivaleaza ideea de ThinkPad cu conceptul de statie de lucru, se vor bucura sa afle ca tocmai a fost lansat un nou model din aceasta serie, si anume ThinkPad W550s. Desi cei de la Lenovo au avut parte de multe lansari de produse in ultimele luni, este imbucurator sa aflam ca nu au uitat sub nici o forma de sistemele ThinkPad destinate profesionistilor. Pornind de la aceasta premisa, in prima parte a anului viitor veti putea achizitiona noul [].

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

VIDEO Victor Ponta, despre cea de a treia rectificare bugetara: Este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea bugetului pe 2015. Nu o sa inteleg niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal

Cea de a treia rectificare bugetara, prin care autoritatile intentioneaza sa acopere hotararile judecatoresti definitive si irevocabile care vizeaza profesorii, functionarii publici si magistratii, precum si arieratele Guvernului central sia l autoritatilor locale, este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea proiectului de buget pentru anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri. Seful Executivului a aratat ca atat Comisia Europeana cat si FMI sunt de acord cu decizia Guvernului, si ca nu va intelege niciodata niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal, care sustine ca argumentul din spatele acestei rectificari bugetare este evident fals.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri pentru a unsprezecea luna consecutiv

In luna cu cele mai importante evenimente politice ale anului, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, peste 3 milioane de.

Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie, a.

Cum sa prepari cea mai buna crema de zahar ars

S-ar putea spune ca este un desert foarte des intalnit in bucatariile romanesti. Pentru ca este gustos si usor de preparat, aceste desert poate fi gatit de tine chiar azi. Urmeaza pasii recomandati de noi si vei obtine cea mai buna crema de zahar ars.

VIDEO Un tunel sapat in inima unui ghetar este cea mai noua atractie turistica a Islandei

Pe langa impresionantele sale gheizere, Laguna Albastra si peisajele arctice de necomparat, Islanda pregateste turistilor un alt obiectiv impresionant. Un tunel sapat in ghetarul Langjokull sva fi deschis publicului din primavara anului viitor.

STUDIU: Romanii considera mancarea gatita drept cea mai sanatoasa

Romanii considera mancarea gatita in casa ca fiind mai sanatoasa, mai sigura decat alte preparate, deoarece ingredientele sunt usor de controlat. in plus, mancarea gatita reprezinta cea mai buna alegere deoarece gustul primeaza, preferinta pentru mancarea gatita fiind vazuta de asemenea ca o mostenire din familie, ca un obicei pe care romanii il urmeaza pentru ca asa au fost obisnuiti inca din copilarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )