Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic Show: Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro; De frica ruperii Coalitiei unele filiale ale PSD vor liste comune cu UNPR la alegeri; Klaus Iohannis: Nu am avut inca un contact cu presedintele Putin

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro; De frica ruperii Coalitiei unele filiale ale PSD vor liste comune cu UNPR la alegeri; Klaus Iohannis: Nu am avut inca un contact cu presedintele Putin

Scandal in noul PNL. Mihaita Calimente si Gheorghe Falca se acuza de sabotaj. Scandal in filialiala PNL de la Arad. Gheorghe Falca ex-PDL). Pentru care fost presedinte se pregateste Palatul lui Ceausescu?Guvernul a adoptat o hotarare prin care Palatul Primaverii, fosta locuinta. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro

Romania nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda euro fara sa rezolve intai problemele din companiile de stat cu datorii mari, spune Traian Basescu. Intr-un interviu acordat Digi24 , fostul presedinte a explicat ca, in acest moment, sectorul de.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro. Companiile de stat necompetitive vor fi pur si simplu zdrobite de noua moneda

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Romania nu este pregatita pentru zona euro, desi in ultimul an din mandatul sau la Cotroceni, sustinea ca obiectivul tarii noastre pentru adoptarea.

VIDEO. Traian Basescu: Romania NU este pregatita pentru ZONA EURO

Intr-un interviu pentru postul de televiziune Digi 24, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu este de parere ca tara noastra nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda unica europeana deoarece euro sectorul de stat nu este suficient de competitiv pentru a rezista pe piata europeana.

Traian Basescu crede ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta e fortata: Ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu considera ca acuzatia de conflict de interese la adresa lui Victor Ponta pentru numirea lui Dan Sova in functia de ministru este fortata si se declara ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Marea poveste cu geanta e o minciuna. Sunt un adversar politic al arestarilor preventive

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre arestarile preventive care se fac in Romania si declara ca voi continua sa pun semne de intrebaredaca se reia.

Ce discuta Elena Udrea cu Traian Basescu

Elena Udrea a spus ca discuta cu Traian Basescu despre ce se intampla in plan politic, al administratiei publice, pentru ca nu se mai intampla nimic in Romania, orbiti fiind de spectacolul catuselor, nu vedem ca nu se mai intampla nimic in tara.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Dan Voiculescu, un nou ATAC la dictatorul Traian Basescu

Dan Voiculescu a explicat ca Traian Basescu nu a fost doar adversarul lui politic ci adversarului poprului roman si pentru faptul ca acesta i s-a impotrivit a platit.

Cum vede Traian Basescu iesirea Greciei din situatia in care se afla

Traian Basescu, fostul sef al statului, a declarat, vineri, la emisiunea Gandul Live ca Grecia va iesi din zona euro doar daca vrea ea, fiind un exemplu de ceea ce inseamna sa crezi ca poti trai din imprumuturi timp indelungat.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )