Libnet.ro
UNICEF

20:45

Politica a coborat la cel mai mizerabil nivel la Chisinau: Oligarhul Plahotniuc, un protejat al autoritatilor romane, a publicat convorbirile dintre un politician pro-european si mama sa (VIDEO)

B1 B1,
Politica a coborat la cel mai mizerabil nivel la Chisinau: Oligarhul Plahotniuc, un protejat al autoritatilor romane, a publicat convorbirile dintre un politician pro-european si mama sa (VIDEO)

Campania pentru alegerile de primar al municipiului Chisinau au ajuns in faza cea mai josnica si mai mizerabila in care poate ajunge politica. Oligarhul Vladimir Plahotniuc, un protejat al autoritatilor din. continuă pe B1

Politica a coborat la cel mai jos nivel la Chisinau: Oligarhul Plahotniuc, un protejat al autoritatilor romane, a publicat convorbirile dintre un politician pro-european si mama sa (VIDEO)

Campania pentru alegerile de primar al municipiului Chisinau au ajuns in faza cea mai josnica si mai mizerabila in care poate ajunge politica. Oligarhul Vladimir Plahotniuc, un protejat al autoritatilor din.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

Petrolul Brent, la cel mai ridicat nivel de dupa 2014

Cotatia barilului de titei Brent a depasit, ieri, pragul de 80 de dolari, o premiera dupa luna noiembrie 2014, pe o piata tensionata de incertitudinile cu privire la situatia din Iran si Venezuela, informeaza AFP, conform Agerpres.

Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Cel mai scump iPhone X costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie

Dintre cele 20 de state membre care au un salariu minim stabilit la nivel national, Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie 416 EUR), dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), conform unui studiu realizat de KPMG pentru anul 2018.

Am bifat cel mai puternic salt in clasamentul mondial al antreprenoriatului feminin

Lipsa de iubire din politica ne-a dus la gradul intolerabil de hotie, la gradul revoltator de nerecuperare a prejudiciilor generate bugetului public, considera Andreea Paul, presedintele INACO. Domnia sa a transmis, ieri, prin intermediul unui mesaj video: Toate acestea au condus la lipsa facilitatilor sanitare din gospodariile romanilor si acesta este, sa nu va surprinda, indicatorul economic si social care ne indeparteaza cel mai mult de media europeana. 3 din 10 romani nu au aceste facilitati sanitare de baza acasa si unul din 10 romani nu dispune de serviciile minimale sanitare la care s-ar cuveni sa aiba acces. Stam de 15 ori mai rau decat media europeana.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )