Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie

Dintre cele 20 de state membre care au un salariu minim stabilit la nivel national, Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie 416 EUR), dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), conform unui studiu realizat de KPMG pentru anul 2018. continuă pe Ziarul Bursa

ROMANIA, al treilea cel mai mic SALARIU MINIM pe economie din UE

Romania se numara printre statele membre UE cu cel mai mic salariu minim brut pe economie 416 EUR), ocupand a treia pozitie in acest top negativ, dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), potrivit KPMG. La.

KPMG: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim brut pe economie din UE, insa la net a ramas in urma

Romania a urcat un loc in clasamentul european in functie de salariul minim pe economie in 2018, insa ca urmare a artificiu-lui legat de mutarea contributiilor de la angajator la agajat. Tara noastra are, incepand in acest an, al treilea.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

KPMG: Salariul minim din Romania, al treilea cel mai mic din UE in 2017. Pe ce loc suntem la taxare

O analiza facuta de KPMG arata ca, in topul celor mai mici salarii minime, Romania este surclasata doar de Bulgaria si Lituania, dar cota de impozitare ne plaseaza deasupra Marii Britanii.

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai mic pret de pornire: 1.500 de lei

Esti in cautarea unei masini, dar nu ai bani pentru a achizitiona una noua? Cei de la ANAF scot la licitatie mai multe autoturisme la preturi incredibil de mici. Totul se intampla in Brasov, dar si in.

Cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Moisil, realizat de o trupa de grafferi

Cea mai cunoscuta trupa de artisti grafferi din Romania a realizat cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Mosil, in cadrul unui eveniment dedicat tehnologiei. Grafferii au fost ajutati si de un robot inovator, lucrarea de arta fiind inaugurata pe 15 mai.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

CSM, propunere controversata: Abuzul in serviciu, nepedepsit daca prejudiciul e mai mic de 50.000 de euro

Consiliul Superior al Magistraturii a propus ca infractiunile de serviciu, precum delapidarea, abuzul in serviciu si neglijenta, sa nu mai fie pedepsite cu inchisoarea daca prejudiciul material este mai mic.

Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Cel mai scump iPhone X costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )