Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politicianul din Romania pe care nimeni nu il mai recunoaste. Cum a ajuns sa arate

Playtech Playtech,
Politicianul din Romania pe care nimeni nu il mai recunoaste. Cum a ajuns sa arate

Politicianul Remus Cernea, activist roman impotriva discriminarii bazate pe religie si orientare sexuala, a publicat recent un anunt pe retelele de socializare cu privire la activitatea sa din prezent, alaturi de o poza cu el. Odinioara cu parul lung, bogat, saten, cu o barba care ii acoperea trasaturile, dar si cu cateva kilograme in plus, . continuă pe Playtech

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Scoala online din Romania, pentru copiii fara curent electric: argumentul Monicai Anisie care te va soca

Intr-un set de declaratii care au devenit virale, Monica Anisie a dat dovada de o ignoranta crasa fata de copiii din Romania care nu au acces la energie electrica. La fel cum un numar.

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

Adrian Streinu-Cercel, vestea pe care nimeni nu dorea sa o auda. Cat timp va mai dura, de fapt, pandemia de COVID-19

Restrictii noi si vesti proaste, acestea sunt noutatile in aceasta perioada in plina evolutie a pandemiei. Managerul de la Institutul Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a vorbit ieri seara despre cat va mai dura pandemia, in cel mai fericit caz, dar si despre faptul ca romanii trebuie sa se obisnuiasca sa poarte masca in orice loc.

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )