Libnet.ro
UNICEF

23:00

Politicienii pun umarul in lupta impotriva coronavirusului. Unde au donat alesii romani

Adevărul Adevărul,
Politicienii pun umarul in lupta impotriva coronavirusului. Unde au donat alesii romani

Mai multi parlamentari si europarlamentari au ales sa doneze bani pentru achizitionarea de materiale sanitare de urgenta. Printre acestia sunt senatorul Mihai Gotiu, deputatul Mihai Culeafa si europarlamentarul Victor Negrescu. continuă pe Adevărul

Banca Mondiala aloca 14 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirus

Banca Mondiala a anuntat marti ca suplimenteaza cu 2 miliarde de dolari, la 14 miliarde de dolari, fondurile puse la dispozitie statelor membre pentru reactia la pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Motivul pentru care lupta impotriva coronavirusului se intrerupe zilnic, la ora 13:00, la un spital din Milano

Zilnic la ora 13:00, la un spital din Milano lupta impotriva mortii cauzata de coronavirus se intrerupe pentru cateva momente, timp in care medicii iau legatura cu rudele pacientiilor.

Supraveghere si inteligenta artificiala: Rusia lanseaza tehnologia impotriva coronavirusului

Rusia a anuntat marti lansarea diverselor tehnologii in serviciul luptei impotriva coronavirusului, de la telemedicina la supravegherea supermarketurilor si a retelelor de socializare pentru a contracara stirile false, informeaza Agerpres citand France Presse.

Campania Andreei Marin dedicata luptei impotriva Coronavirusului a strans peste 11.000 de donatori in 3 zile!

Andreea Marin a lansat, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, o campanie de strangere de fonduri dedicata luptei impotriva COVID-19. Nu mai putin de 11. 000 de oameni i s-au alaturat si au facut donatii in mai putin de 3 zilei! .

Capitanul lui Napoli vine in ajutorul luptei impotriva coronavirusului, printr-o donatie catre spitalele din Italia

Solidaritatea in lupta impotriva coronavirusului ia contur in Italia, unde cel mai recent, capitanul echipei SSC Napoli a donat 100. 000 de euro pentru spitalele din orasul echipei sale.

Digisport: Faceau teste si stateau in picioare! Am dus mese si scaune Ce se intampla la Institutul Matei Bals si cat a donat Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre oamenii din sport care se implica serios in lupta impotriva coronavirusului. Finantatorul celor de la FCSB a anuntat ca a cerut startul productiei de masti si halate la o celebra fabrica din Romania.

Lupta impotriva CORONAVIRUSULUI. Primul vaccin anti-Covid poate fi gata in toamna, anunta firma germana ofertata de Trump. intre timp, SUA si China fac propriile teste

O firma germana anunta ca ar putea livra un vaccin anti Covid-19 in toamna acestuian . Este vorba despre aceeasi firma de unde Donald Trump a vrut sa cumpere patentul vaccinului anti-coronavirus. Compania.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

webPR: Fortech doneaza 50.000 de euro intr-o prima actiune pentru lupta impotriva COVID-19

Compania clujeana de IT Fortech sprijina lupta cu COVID-19 din dorinta de ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie in acest moment: in spitalele din prima line. Echipamentele de protectie au o importanta vitala pentru cadrele medicale care asigura ingrijirea persoanelor infectate.

Sunt utile mastile textile sau cele fabricate manual impotriva coronavirusului? Ce raspund expertii

Intr-o campanie de informare derulata de catre Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, se atrage atentia ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )