Libnet.ro
UNICEF

13:15

Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume

Hotnews Hotnews,
 Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume

Liderii europeni nu isi mai pot permite sa ignore autoritarismul agresiv al Beijingului, scrie Politico. continuă pe Hotnews

Studiu american: Restaurantul, poate cel mai periculos loc de raspandire COVID-19

Potrivit unui studiu efectuat de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din SUA, pacientii infectati cu COVID-19, care inainte de a se imbolnavi au luat masa la restaurant, sunt de aproape doua ori mai.

LG Wing, oficial: de ce este cel mai interesant si original smartphone din 2020, chiar daca nu se va vinde

Cei de la LG nu mai fac de mult timp bani din telefoane. Asta nu inseamna insa ca au renuntat la idee. Mai mult decat atat, sunt mai ambitiosi ca niciodata. intr-o perioada in care.

Alexandru Rafila: Criteriul incidentei cumulate nu este cel mai fericit, ar trebui reevaluat

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca nu poate garanta nimeni .

Nelu Tataru: Pentru mine este cel mai important moment de la inceputul pandemiei

Inceperea anului scolar 2020-2021 reprezinta o mare provocare pentru parinti, elevi si profesori, dar si pentru autoritati. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut precizari pe marginea acestui.

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

STUDIU Meniul cu COVID-19. Restaurantul, cel mai periculos focar de raspandire a noului coronavirus

Expertii americani de la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor au ajuns la concluzia ca pacientii COVID-19 care inainte de a se imbolnavi au luat masa la restaurant sunt de aproape doua ori mai numerosi decat cei testati negativ la noul coronavirus.

Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Cel mai rapid tren este made in Japonia si nu numai ca ruleaza ajungand la 400 kmh, ci este, de asemenea, capabil sa transporte pasagerii in siguranta in caz de cutremur. Supreme a intrat in functie pe 1 iulie si zboara pe linia Tokaido Shinkansen, care face legatura intre statia Tokyo si statia Shin-Osaka din .

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

Cel mai nou decacorn european este platforma online Klarna

Platforma online Klarna, prin care utilizatorii pot cumpara in rate diverse produse de la magazinele inregistrate, a primit, marti, o investitie de 650 de milioane de dolari, in urma careia fintech-ul suedez a fost evaluat la 10,65 miliarde de dolari, devenind cel mai nou decacorn european, adica un startup care ajunge la o valoare de cel putin 10 miliarde de euro fara sa fie listat la bursa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )