Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Playtech Playtech,
Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Cel mai rapid tren este made in Japonia si nu numai ca ruleaza ajungand la 400 kmh, ci este, de asemenea, capabil sa transporte pasagerii in siguranta in caz de cutremur. Supreme a intrat in functie pe 1 iulie si zboara pe linia Tokaido Shinkansen, care face legatura intre statia Tokyo si statia Shin-Osaka din . continuă pe Playtech

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor .

Cum se face cel mai bun cas din must. Reteta traditionala si extrem de simpla

Este sezonul viilor, astfel ca mustul este la mare cautare acum. El este un adevarat deliciu care se obtine din strugurii atent culesi. insa mustul mai poate fi servit si intr-o alta forma, fiind folosit la prepararea casului din must o reteta inedita, traditionala din Teleorman. Cum se face cel mai bun cas din .

Noi restrictii in Marea Britanie. intalnirile in cercuri de prieteni si familie, interzise in al doilea cel mai mare oras din tara

In cel de-al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie se iau noi masuri anti-COVID-19. intalnirile in cercurile restranse, intre prieteni, respectiv familie vor fi interzise in Birmingham, oras in care.

ADVERTORIAL Lasati fotbalul sa vina la voi. Cotele nebune pentru cele mai frumoase campionate din lume

Acum cateva saptamani vorbeam despre finalul plin de viata din aceste campionate. in ultimele etape inca se tragea tare de tot pentru un loc de UCL, UEL sau de ramanere in prima divizie. Lupta era ca la inceput. in Anglia aveai 5 echipe care dupa un singur meci puteau sa viseze la UCL sau sa nu ia nimic. Nimic nu sepierdea din spectacol, totul se transforma in drama, lacrimi de bucurie si de oftica pentru rateurile la mustata.

Silvio Berlusconi, vindecat de coronavirus, la 83 de ani Probabil cel mai dificil calvar din viata mea

Silvio Berlusconi, fostul premier italian, a fost declarat vindecat de COVID-19, parasind spitalul luni, dupa 11 zile de la internare. Silvio Berlusconi s-a vindecat de.

VIDEO: Gigi manea, presedintele PNL Slobozia dixit: Avem cel mai DEFLORABIL oras din Romania!

Candidatul PNL la Consiliul Local al Municipiului Slobozia si la Consiliul Judetean Ialomita, Gigi M.

Digi24: VIDEO. Imagini inedite din orasul din subsolul Palatului Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume

Stiati ca aerul care ajunge in salile unde au sedinte parlamentarii este mai intai purificat si apoi racit ori incalzit, in functie de anotimp, in cateva bazine speciale? Iar centrala termica a Palatului Parlamentului este atat de mare, incat poate deservi chiar si un cartier mai mic.

Virusolog, despre vaccinul impotriva COVID: Scopul imediat nu e sa-l gasim pe cel mai bun, ci pe cel mai rapid care da rezultate

Renumitul virusolog roman Mihnea Bostina, format la Harvard si devenit director academic la un cunoscut institut din Noua Zeelanda, atrage atentia ca pandemia nu a fost inca invinsa si ii critica pe politicienii care submineaza eforturile specialistilor de a limita proportiile dezastrului.

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )