Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politikix, o noua emisiune la Antena 3

Antena3 Antena3,
Politikix, o noua emisiune la Antena 3

Duminica, 23 iulie, incepe o noua emisiune la Antena 3. Este vorba de Politikix, prezentata de Andreea Dumitrache si Robert Kiss. Cei doi jurnalisti vor sta pe banca din fata Parlamentului o data pe. continuă pe Antena3

Ultimele detalii despre concertul Depeche Mode, 23 iulie, Cluj-Napoca. Program si reguli de acces

Trupa Depeche Mode va sustine un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este asteptat incepand cu ora 17:00, cand se vor deschide portile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scena inaintea membrilor Depeche Mode.

Grecia se pregateste de o noua emisiune de obligatiuni internationala

Norii amenintatori par sa se risipeasca de deasupra Atenei, arata Michael Boye, Fixed Income trader Saxo Bank , care noteaza ca, la mai bine de trei ani dupa cea mai recenta emisiune de titluri internationale, se pare ca guvernul grec doreste sa emita o noua serie de titluri guvernamentale.

Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. Zodia care va acorda mai mult timp persoanei iubite

Berbec Sambata:Poti ajunge la o concluzie deosebit de importanta astazi. Ai facut o analiza foarte importanta, iar acum culegi rezultatele acesteia. Duminica:Potoleste-ti setea de.

Duminica se inaugureaza pasajul de la Piata Sudului

Pasajul rutier de la Piata Sudului va fi inaugurat duminica, 23 iulie, de la ora 12, a anuntat sambata Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )