Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un politist a fost gasit mort pe strada. Barbatul era impuscat in cap

Antena3 Antena3,
Un politist a fost gasit mort pe strada. Barbatul era impuscat in cap

O imagine socanta a fost descoperita de locuitorii sectorului Riscani, din Chisinau. Un politist de la patrulare a fost gasit impuscat in cap pe strada Studentilor . Politistul decedat a fost. continuă pe Antena3

Un politist de patrulare a fost gasit mort pe strada. Oamenii legii nu exclud ipoteza sinuciderii

Un politist de patrulare, in varsta de 48 de ani, a fost gasit fara suflare pe strada Studentilor din Chisinau. Oamenii legii spun ca victima avea o plaga prin impuscatura in zona.

DETALII CUTREMURATOARE! Ce a vrut sa faca in tunel tanarul care a fost gasit mort la metrou

Un tanar a fost gasit decedat intr-un tunel la metrou, dupa ce a parasit peronul. Angajatii Metrorex l-au vazut pe barbat cum a disparut prin tunel si au oprit alimentarea cu electricitate, dupa care au p.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

Descoperire macabra in Satu Mare. Scheletul unui barbat spanzurat de mai bine de un an a fost gasit intr-o padure

Un barbat care s-a spanzurat cu mai mult de un an in urma a fost gasit atarnand intr-o padure din satul Iegheriste, judetul Satu Mare. Macabra descoperire a fost facuta de localnici pe 13.

Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

A fost gasit Preotul Hrisostom Filipescu, egumenul schitului de la Tibucani. Dat disparut de circa doua saptamani, parintele-calugar in varsta de 33 de ani a fost gasit in Germania, afirma surse.

Descoperire socanta intr-un camin de batrani din Radauti: Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat de 63 de ani a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul pentru persoane in varsta in care locuia. Din primele cercetari a rezultat ca batranul s-a sinucis din cauza faptului ca se simtea.

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

UPDATE Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

TRAGEDIE in Capitala: Un politist cu o vechime de 26 de ani S-A iMPUSCAT iN CAP! Ce l-a impins la decizia radicala

Tragedie in capitala Republicii Moldova! Un politist a fost gasit mort vineri dimineata, pe o strada din sectorul Rascani din Chisinau, in jurul orei 8. 30, informeaza deschide. md. Cadavrul prezenta o.

Descoperire macabra intr-o padure din Satu Mare: Scheletul unui barbat mort de mai bine de un an a fost gasit de niste muncitori

Scheletul unui barbat a fost descoperit de niste muncitori, intr-o padure de la marginea localitatii Iegheriste din Satu Mare, relateaza Observator. tv. Politistii ajunsi la fata locului au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )