Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un politist de patrulare a fost gasit mort pe strada. Oamenii legii nu exclud ipoteza sinuciderii

Antena3 Antena3,
Un politist de patrulare a fost gasit mort pe strada. Oamenii legii nu exclud ipoteza sinuciderii

Un politist de patrulare, in varsta de 48 de ani, a fost gasit fara suflare pe strada Studentilor din Chisinau. Oamenii legii spun ca victima avea o plaga prin impuscatura in zona. continuă pe Antena3

Un politist a fost gasit mort pe strada. Barbatul era impuscat in cap

O imagine socanta a fost descoperita de locuitorii sectorului Riscani, din Chisinau. Un politist de la patrulare a fost gasit impuscat in cap pe strada Studentilor . Politistul decedat a fost.

DETALII CUTREMURATOARE! Ce a vrut sa faca in tunel tanarul care a fost gasit mort la metrou

Un tanar a fost gasit decedat intr-un tunel la metrou, dupa ce a parasit peronul. Angajatii Metrorex l-au vazut pe barbat cum a disparut prin tunel si au oprit alimentarea cu electricitate, dupa care au p.

TRAGEDIE in Capitala: Un politist cu o vechime de 26 de ani S-A iMPUSCAT iN CAP! Ce l-a impins la decizia radicala

Tragedie in capitala Republicii Moldova! Un politist a fost gasit mort vineri dimineata, pe o strada din sectorul Rascani din Chisinau, in jurul orei 8. 30, informeaza deschide. md. Cadavrul prezenta o.

Descoperire macabra in Satu Mare. Scheletul unui barbat spanzurat de mai bine de un an a fost gasit intr-o padure

Un barbat care s-a spanzurat cu mai mult de un an in urma a fost gasit atarnand intr-o padure din satul Iegheriste, judetul Satu Mare. Macabra descoperire a fost facuta de localnici pe 13.

Preotul staret Hrisostom Filipescu a fost gasit in viata! Cum s-au mobilizat enoriasii pentru a da de urma parintelui din Neamt disparut de doua saptamani

A fost gasit Preotul Hrisostom Filipescu, egumenul schitului de la Tibucani. Dat disparut de circa doua saptamani, parintele-calugar in varsta de 33 de ani a fost gasit in Germania, afirma surse.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

Descoperire socanta intr-un camin de batrani din Radauti: Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat de 63 de ani a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul pentru persoane in varsta in care locuia. Din primele cercetari a rezultat ca batranul s-a sinucis din cauza faptului ca se simtea.

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

UPDATE Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit n Germania (tvmneamt.ro)

Preotul Hrisostom Filipescu a fost gasit in Germania, anunta TvmNeamt. ro, care citeaza surse bine informate.

Descoperire macabra intr-o padure din Satu Mare: Scheletul unui barbat mort de mai bine de un an a fost gasit de niste muncitori

Scheletul unui barbat a fost descoperit de niste muncitori, intr-o padure de la marginea localitatii Iegheriste din Satu Mare, relateaza Observator. tv. Politistii ajunsi la fata locului au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )