Libnet.ro
UNICEF

15:30

Politistii care au intervenit in cazul Caracal au fost audiati de procurorii Sectiei de ancheta

Hotnews Hotnews,
 Politistii care au intervenit in cazul Caracal au fost audiati de procurorii Sectiei de ancheta

Mai multi politisti care au intervenit in cazul disparitiei Alexandrei au fost audiati, sambata, de procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor, care au deschis dosar penal pentru abuz in serviciu. continuă pe Hotnews

Vodafone ar putea avea informatii cheie in cazul Caracal. Ce vor procurorii

Pana acum, in cazul crimei din Caracal, s-a vorbit prea putin despre operatori. Vodafone e insa primul nume vehiculat si procurorii ar vrea de la operator sa afle ce convorbiri au fost in.

Ancheta Sectiei speciale in cazul Caracal: Au fost cerute de la DIICOT copii certificate ale dosarelor crimelor

Procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal in copie certificata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cazul Caracal: Fost sef de crematoriu: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti, Gheorghe Ionel, a declarat, marti seara, intr-o interv.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Maine vor fi declaratii, a spus fiica lui Gheorghe Dinca pentru Antena 3. Femeia neaga ca a fost implicata intr-o retea de trafic de.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Peter Eckstein Kovacs, despre cazul de la Caracal: Atitudinea de macho a unor politisti e incredibila

Fostul senator UDMR peter Eckstein Kovasc a criticat modul cum s-au comportat politistii care au discutat cu tanara din Caracal care a fost rapita de Gheorghe Dinca si despre care acesta a afirmat ca a ucis-o, dar pe care autoritatile o cauta in continuare.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )