Libnet.ro
UNICEF

10:00

Politistii din Alba cauta o adolescenta care a plecat de acasa si nu a mai revenit

România Liberă România Liberă,
Politistii din Alba cauta o adolescenta care a plecat de acasa si nu a mai revenit

Politistii din Alba cauta o fata de 13 ani din Alba Iulia care a plecat, duminica, de acasa si nu a . continuă pe România Liberă

A inchiriat un apartament din Alba Iulia si a plecat acasa cu 2 televizoare. Ce a patit turistul cand l-a vizitat politia

Un tanar din Targoviste este cercetat penal la Alba Iulia, dupa ce a furat doua televizoare dintr-un apartament din municipiu, in care a fost cazat in regim hotelier.

Adolescenta din Alba, cautata de politisti, gasita in alta localitate

Adolescenta din Alba Iulia data in urmarire nationala dupa de a plecat de acasa si nu mai revenise a.

UPDATE Un alt caz de disparitie in Alba: minora de 13 ani cautata de politie

Politistii din Alba cauta o minora care a plecat de la domiciliul sau si nu au mai revenit pana in prezent. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

VIDEO Galati: Politisti anchetati pentru ca nu au ajutat o adolescenta care fusese violata

Doi politisti de la IPJ Galasi sunt vizati de o ancheta interna dupa aparitia unor imagini in care a.

Guvernul din Dubai cauta solutii inovatoare pentru industria turismului

Departamentul de Turism si Comert din Dubai a dat startul celei de-a treia editii a programului Futurism, o platforma antreprenoriala globala dedicata start-up-urilor din tehnologie. Competitia are ca obiectiv schimbarea paradigmei din cadrul.

Digi 24: CTP, despre cazul de la Galati: Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal

CTP: Pentru cine sa fiu tras la raspundere, pentru prapadita asta, care de fapt e o curva de 14 ani?! Asta ne spune individul. Si stiti de ce o face? Pentru ca fata asta e orfana.

Politistii din Dolj, reactie la amenintarile primite de prietena Luizei: Nu toleram astfel de comportament. Vom lua masuri drastice

Izabela Bira, 15 ani, din comuna Diosti, prietena a Luizei, e supusa chiar in aceste zile unei agresiuni la care politia se face ca nu vede, ba mai mult este amenintata cu amenda daca mai apeleaza la.

Protestatarii din fata casei lui Gheorghe Dinca, amendati pentru ca i-au jignit pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, au fost amendate pentru tulburarea ordinii publice. in acest context, politistii si jandarmii s-au.

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )