Libnet.ro
UNICEF

16:45

Politistii din Galati care l-au scapat pe geamul de la baie pe un urmarit international cautat pentru mai multe jafuri au fost absolviti de orice vina

Adevărul Adevărul,
Politistii din Galati care l-au scapat pe geamul de la baie pe un urmarit international cautat pentru mai multe jafuri au fost absolviti de orice vina

Parchetul de pe langa Judecatoria Galati a clasat dosarul penal in care doi agenti de politie de la Biroul Urmariti al IPJ Galati au fost cercetati pentru neglijenta in serviciu si inlesnirea evadarii. continuă pe Adevărul

Politistii din Galati, care l-au scapat pe geamul de la baie pe un urmarit international cautat pentru mai multe jafuri, au fost absolviti de orice vina

Parchetul de pe langa Judecatoria Galati a clasat dosarul penal in care doi agenti de politie de la Biroul Urmariti al IPJ Galati au fost cercetati pentru neglijenta in serviciu si inlesnirea evadarii.

Abia acum s-a aflat: EA este PRIMA vedeta din Romania care si-a pus silicoane! Toti au ramas masca... (FOTO)

Prima vedeta din Romania care si-a pus silicoane rupe tacerea! Nu e vorba de vreo diva pop ci, culmea, de o reprezentanta de frunte a muzicii populare! DOLIU iN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GASIT.

Vedetele din Romania care au picat BAC-ul. Mai usor pe scena decat la scoala

Din pacate, unele vedete au ales scena, dincolo de orice alta diploma. Cine nu a luat examenul de Bacalaureat? Unii au incercat in repetate randuri sa fie admisi, dar norocul nu le-a suras. Ce vedete din Romania nu au luat BAC-ul? Cu toate ca s-au straduit sa impace si scoala si cantatul, unele vedete nu [] .

Aproape o suta de oameni, ucisi intr-un sat al etniei dogon din Mali, care a fost ras de pe fata pamantului de barbati inarmati

Cel putin 95 de oameni au fost ucisi in noaptea de duminica spre luni intr-un sat dogon din centrul Mali, ras de pe fata pamantului de barbati inarmati neidentificati, la doua luni si jumatate dupa masacrarea a 160 de etnici fula in aceasta regiune extrem de afectata de acest val de crime, scrie AFP.

Medicul din Oradea care a murit in timpul garzii avea aproape 20 de ore lucrate incontinuu

Un medic oradean a murit, vineri dimineata, in timp ce era de garda la un centru de permanenta din municipiu. Doctorul Stefan Quai avea 66 de ani. Din primele date, tragedia s-a produs in timp ce medicul se.

ATENTIE: 11 lucruri din casa care-ti provoaca alergii! Verifica chiar ACUM

Ai mancarimi de nas, de ochi, reprize interminabile de stranut, ochi lacrimosi, nas infundat sau care curge mereu fara sa fii racitetc. ? Aceste simptome nu pot fi puse neaparat pe seama polenului. Prevention. com a.

Dezvaluiri incredibile ale psihologului criminalist, Tudorel Butoi. Milionarul din Brasov care si-a ucis bunica auzea voci si vorbea direct cu Dumnezeu

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a precizat in exclusivitate la emisiunea Voicu Voicu amanunte potrivit carora milionarul din Brasov, Dan Camarzan, care si-a ucis bunica, auzea voci si vorbea.

Institutia de stat din Romania care ofera salarii de 5.000 de euro

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, a afirmat sambata ca institutia pe care o reprezinta are in vedere ca pana la sfarsitul anului sa angajeze sase specialisti.

Cine este medicul din Oradea, care a murit in timpul garzii la Centrul de permanenta

Un medic oradean a murit, vineri dimineata, in timp ce era de garda la un centru de permanenta din municipiu. Doctorul Stefan Quai avea 66 de ani. Din primele date, tragedia s-a produs in timp ce medicul se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )