Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vedetele din Romania care au picat BAC-ul. Mai usor pe scena decat la scoala

Playtech Playtech,
Vedetele din Romania care au picat BAC-ul. Mai usor pe scena decat la scoala

Din pacate, unele vedete au ales scena, dincolo de orice alta diploma. Cine nu a luat examenul de Bacalaureat? Unii au incercat in repetate randuri sa fie admisi, dar norocul nu le-a suras. Ce vedete din Romania nu au luat BAC-ul? Cu toate ca s-au straduit sa impace si scoala si cantatul, unele vedete nu [] . continuă pe Playtech

Cum arata Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorata de vedetele din Romania

Mona Segall este cea care a creat show-uri de exceptie pentr PRO TV pret de multi ani. Acum, aceasta a ajuns la trustul Antena 1, unde sigur va urma sa faca senzatie. Cum arata aceasta? Mona Segall, producatoarea de succes furata de Antena 1 de la PRO TV Mona Segall a produs unele din cele [] .

Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Afla care sunt pensiile care vor disparea din Romania, pana in 2021. Exista o categorie actuala de pensii care va fi eliminata in urmatorii ani. Foarte multi romani se incadreaza in aceasta categorie de pensii si vor fi dezamagiticel putin viitorii pensionari, care nu vor mai beneficia de ea. Guvernul se joaca cu pensiile in [] .

Institutia de stat din Romania care ofera salarii de 5.000 de euro

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, a afirmat sambata ca institutia pe care o reprezinta are in vedere ca pana la sfarsitul anului sa angajeze sase specialisti.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Noi motive de ingrijorare pentru soferii cu masinidiesel! BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Tarile din Occident impun sau, dupa caz, intentioneaza sa.

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

Fondurile din Pilonul II de pensii private din Romania au unele dintre cele mai bune randamente din lume

Pilonul II de pensii private, rezultatul unei reforme curajoase si necesare a sistemului de pensii intreprinsa de Romania in 2008, a generat mult interes mediatic in ultima perioada. Publicul larg cunoaste prea putine lucruri insa despre performantele.

Un detinut din Romania a fost uitat in inchisoare, desi a fost eliberat conditionat

Un detinut a fost uitat in inchisoare, desi a fost eliberat conditionat. De vina? O grefiera care nua comunicat minuta deciziei, si nici hotararea in extenso catre condamnat si nici nu a verificat.

Michelin vrea sa aduca pe piata in 2024 anvelopele fara aer, care nu vor mai face pana - VIDEO

Michelin testeaza anvelopele fara aer Uptis, care nu vor mai face pana, pentru a le aduce pe piata in 2024. Primele masini care vor fi echipate cu acestea vor fi Chevrolet Bolt, in urma semnarii unui parteneriat cu General Motors, scrie newatlas. com .

TOP 20 oameni cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai frumosi! GALERIE FOTO

Ochii sunt o parte fundamentala a unui om. Ne folosim ochii pentru a ne orienta in mediul in care traim, pentru a identifica lucruri familiare si ciudate si pentru a ne conecta cu alte persoane. in acest articol va prezentam un top al oamenilor cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai [] .

Aproape o suta de oameni, ucisi intr-un sat al etniei dogon din Mali, care a fost ras de pe fata pamantului de barbati inarmati

Cel putin 95 de oameni au fost ucisi in noaptea de duminica spre luni intr-un sat dogon din centrul Mali, ras de pe fata pamantului de barbati inarmati neidentificati, la doua luni si jumatate dupa masacrarea a 160 de etnici fula in aceasta regiune extrem de afectata de acest val de crime, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )