Libnet.ro
UNICEF

21:46

Politistii din toata tara, minut de reculegere in memoria colegului Cristian Amariei! Chiar si brigazile care sunt in cautarea criminalului s-au alaturat momentului de solidaritate

B1 B1,
Politistii din toata tara, minut de reculegere in memoria colegului Cristian Amariei! Chiar si brigazile care sunt in cautarea criminalului s-au alaturat momentului de solidaritate

Politistii din toata Romania au tinut, luni, un moment de reculegere in memoria lui Cristian Amariei, colegul lor, care a fost ucis de un fugar recidivist, potrivit news. ro. Astfel, la pranz, timp de un minut,. continuă pe B1

Toata tara este in alerta. Se cauta ucigasul unui politist din Timis

Politistii din toata tara sunt in alerta in toata tara dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal de un barbat cautat pentru talharie. Verificari la sange au loc in Timis insa actiuni de control au loc in toate judetele.

De ce vor politistii demisia lui Carmen Dan. Lider: Vedem si noi la altii si, daca suntem cuminti, ne baga si noua apa in piscina. Pana atunci sarim in cap

Politistii din toata tara cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pe care o acuza ca nu intelege fapte si de la care se asteptau ca dupa moartea colegului lor sa instituie Codul Rosu. Pe deasupra, o acuza ca ii minte constant de doi ani ca le va imbunatati dotarea si conditiile de munca.

FOTO VIDEO Moment de reculegere tinut de politisti din IPJ Alba in memoria colegului din Timis decedat in misiune

Politisti din IPJ Alba au tinut luni, la ora 12. 00, un moment de reculegere in memoria colegului lor din Timis, Cristian Amariei, decedat duminica dupa ce a fost impuscat de catre un barbat cautat cu mandat international de arestare.

Alerta in toata tara! Sute de politisti si jandarmi il cauta in continuare pe criminalul din Timis care le-a ucis colegul

Alerta maxima in toata tara si desfasurare impresionanta de forte. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in aceasta dimineata in incercarea de a-l prinde.

Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania.

UPDATE Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. 32 MAI: Recomandam cetatenilor din zonele vizate de codurile galben si portocaliu sa evite deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice.

Povestea de dragoste a Papei Francisc. Daca nu ma insor cu tine, ma fac preot! A iubit-o din toata inima

Vizita Papei Francisc in Romania a starnit curiozitatea multor oameni cu privire la viata si la activitatea lui. Nu multi sunt cei care stiu ca i-a placut sa duca o viata simpla. A jucat baschet, a lucrat ca om de serviciu, a mers cu metroul si a avut o poveste de dragoste. Povestea de dragoste [] .

Momente emotionante in memoria politistului ucis

La aceasta ora, politistii din intreaga tara tin un minut de reculegere in memoria colegului lor, Cristian Amariei, care a fost ucis ieri, in Timis, in timp ce participa la o operatiune pentru prinderea.

VIDEO Politistii constanteni au intrerupt lucrul. Moment de reculegere pentru colegul Cristian Amariei, ucis in misiune

Luni, la pranz, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta au pastrat un moment de reculegere pentru Cristian Amariei, impuscat mortal in timpul unei misiuni.

POTOP iN ROMANIA! Hidrologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

Prapad in Romania. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din 29 de judete ale tarii. Se anunta scurgeri pe versanti, torenti, paraie, viituri pe raurile mici cu posibile inundatii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )