Libnet.ro
UNICEF

21:00

POTOP iN ROMANIA! Hidrologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

B1 B1,
POTOP iN ROMANIA! Hidrologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

Prapad in Romania. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din 29 de judete ale tarii. Se anunta scurgeri pe versanti, torenti, paraie, viituri pe raurile mici cu posibile inundatii. continuă pe B1

POTOP iN ROMANIA! Meteorologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

Prapad in Romania. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din 29 de judete ale tarii. Se anunta scurgeri pe versanti, torenti, paraie, viituri pe raurile mici cu posibile inundatii.

Alerta hidrologica: S-a instituit cod portocaliu de inundatii in 19 judete. Pericol la Oltenita din cauza Argesului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Alerta este valabila si pentru judetul Calarasi, fiind progrnozate cresteri de debit si nivel pe raul Arges, in zona localitatii Oltenita.

Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita

Vremea rea continua sa dea batai de cap autoritatilor. ANM a emis un Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete, pana duminica dupa-amiaza

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la ora 14:00 in 22 de bazine hidrografice, informeaza Agerpres.

Pericol de INUNDATII: COD PORTOCALIU in 19 judete ale tarii. Autoritatile sunt in ALERTA. VEZI HARTA zonelor afectate

Hidrologii au emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni, la ora 24. 00 si care vizeaza rauri din 19 judete ale tarii. Potrivit Institutlui National de Hidrologie si.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

Cod portocaliu de inundatii in Alba, inainte de vizita Papei

Hidrologii au emis, sambata seara, cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Alba, unde, duminica vine Papa Francisc, pentru a beatifica sapte eroi martiri, pe Campia Libertatii de la.

Cod portocaliu de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Potrivit.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )