Libnet.ro
UNICEF

09:00

Politistii locali din Buzau vor munci mai putin. Ce scop are, de fapt, decizia

Adevărul Adevărul,
Politistii locali din Buzau vor munci mai putin. Ce scop are, de fapt, decizia

Prima luna din 2021 le va aduce mai putini bani politistilor locali din municipiul Buzau. inca din decembrie, primarul Constantin Toma a anuntat ca, in ianuarie 2021, politistii vor munci doar patru zile pe saptamana, dar vor incasa si mai putini bani. continuă pe Adevărul

O asistenta medicala de 32 de ani din Buzau a murit de Covid-19 la cateva zile dupa ce a nascut

O asistenta de numai 32 de ani din Buzau a murit marti, din cauza Covid-19, la cateva zile dupa ce a nascut prin cezariana, transmite Mediafax.

Airbus a livrat 566 de avioane in 2020, cu o treime mai putin decat in 2019

Airbus a livrat 566 de avioane comerciale in 2020, cu o treime 34%) mai putin decat anul precedent, ca urmare a dificultatilor companiei aeriene cauzate de pandemia Covid-19, a anuntat vineri producatorul european de avioane, potrivit AFP.

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

La Buzau s-au vaccinat anti-COVID mai putin de o suta de cadre medicale, in prima zi a campaniei

Un numar de 93 de persoane din judetul Buzau s-au vaccinat anti-COVID in prima zi a campaniei. La centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau s-au vaccinat 55 de cadre medicale. S-au inscris pentru pentru campania de imunizare 341 de persoane din spital, dintr-un total de 1. 180 de cadre medciale.

Detaliul mai putin cunoscut de la lansarea Galaxy S21: cat de speciale vor fi noile casti

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea noilor terminale Samsung Galaxy S21. Pana atunci insa, prea putine detalii vor mai ramane un secret. Pe 14 ianuarie, Samsung va organiza.

O comuna din Buzau, izolata din cauza fondurilor insuficiente pentru reparatia drumurilor

Fiecare repriza de ploaie abundenta inseamna zile bune in care zeci de gospodarii din comuna Lopatari, judetul Buzau, raman izolate.

Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Deschiderea scolilor din Romania si revenirea elevilor in banci este o prioritate majora pentru noul guvern, in functie cu premierul Florin Citu. Dupa o saptamana de dezbateri,.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 17,2% din populatie traia anul trecut in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu cel al membrilor din gospodarie, pe primul loc situandu-se Romania, cu aproape jumatate din populatie 45,8%), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )