Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii locali din Targu Jiu nu vor primi norma de hrana

Adevărul Adevărul,
Politistii locali din Targu Jiu nu vor primi norma de hrana

Politistii locali din municipiul Targu Jiu nu vor primi norma de hrana nici pe luna octombrie, dupa ce Consiliul Local Targu Jiu a respins propunerea ca o suma de 150. 000 de lei care este alocata pentru achizitionarea a cinci masini noi sa fie folosita pentru acordarea normei de hrana. continuă pe Adevărul

Cimitirul International al Eroilor din Targu Jiu, locul unde isi dorm somnul de veci soldati romani, germani, austro-ungari si sovietici

In orasul Targu Jiu exista un cimitir al eroilor unde isi dorm somnul de veci in jur de 1. 700 de soldati romani, germani, austro-ungari si sovietici, care au murit in timpul razboaielor.

Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea.

Proprietarii de paduri situate in zonele protejate vor primi compensatii din partea statului

Proprietarii de paduri situate in zonele protejate vor primi compensatii in bani din partea statului, deoarece nu pot exploata lemnul de pe suprafetele pe care le detin, a declarat astazi, la Deva, ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana.

Bucuresti: Patru cladiri din Centrul Istoric vor fi consolidate de Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic

Imobilele de pe str. Blanari nr. 2, Blanari nr. 6, Blanari nr. 8 si Blanari nr. 10 din Centrul Istoric al Capitalei vor fi transmise din administrarea Administratiei Fondului catre Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General. Acestea vor fi consolidate de compania de consolidari a Primariei Capitalei, a declarat primarul Gabriela Firea. Imobilele se afla in stare avansata de degradare.

Asociatia pentru Relatii Comunitare: Peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile, in urma modificarilor aduse Codului Fiscal

Modificarile aduse Codului Fiscal destabilizeaza societatea civila, sustine printr-un comunicat Asociatia pentru Relatii Comunitare. Potrivit acesteia, daca va fi impozitata cifra de afaceri si nu profitul, peste 80% dintre companiile cu profit din Romania nu vor mai putea face sponsorizari deductibile. In acest moment, legislatia din Romania permite companiilor sa directioneze pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre diverse cauze sociale, prin sponsorizari. Insa, microintreprinderile care nu platesc impozit pe profit, ci pe cifra de afaceri, nu pot beneficia de aceasta facilitate.

Arafat: Cei trei mineri raniti in explozia din Mina Uricani vor fi adusi la Bucuresti

Cei trei mineri raniti in explozia de la Mina Uricani vor fi adusi cu un elicopter in Bucuresti, urmand sa fie internati la Spitalul de Arsi si la Spitalul Bagdasar Arseni, a spus, potrivit News. ro, secretarul de stat in ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

Doua treimi din medicii romani vor sa plece in strainatate

Cea mai mare nemultumire a personalului medical este legata de legea salarizarii unitare. 78% din personalul medical considera ca aceasta va avea efecte negative asupra lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )