Libnet.ro
UNICEF

23:15

Politistii picheteaza joi Ministerul de Interne. Care sunt nemultumirile Sindicatului National al Agentilor de Politie

Adevărul Adevărul,
Politistii picheteaza joi Ministerul de Interne. Care sunt nemultumirile Sindicatului National al Agentilor de Politie

Cateva zeci de politistii protesteaza joi in fata Ministerului de Interne. inarmati cu vuvuzele si pancarde, protestatarii isi striga nemultumirile in strada. continuă pe Adevărul

Politistii PICHETEAZA joi Ministerul de Interne: Suntem prizonierii INCOMPETENTEI voastre

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, transmite.

UPDATE Sindicatele din Sanatate picheteaza, marti, Ministerul Finantelor. Care sunt nemultumirile sindicalistilor. Pintea: Veniturile medicilor nu scad

Uniunea Sindicala SANITAS Bucuresti deschide, marti, sirul actiunilor de protest cu pichetarea Ministerului Finantelor. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de reglementarea sporurilor, care le-ar aduce mai putini bani in buzunare. Pe de alta parte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea spune ca veniturile medicilor nu vor scadea. Pichetarea se desfasoara intre orele 11:00-13:00.

Sindicatele din Sanatate picheteaza, marti, Ministerul Finantelor. Care sunt nemultumirile sindicalistilor

Uniunea Sindicala SANITAS Bucuresti deschide, marti, sirul actiunilor de protest cu pichetarea Ministerului Finantelor Publice. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de reglementarea sporurilor. Pichetarea se desfasoara intre orele 11:00-13:00.

Zeci de politisti picheteaza joi la Ministerul de Interne

Zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare. Politistii suna.

Cateva zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, anunta Agerpres. Politistii suna din vuvuzele si au bannere pe care scrie: Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana, Politisti in slujba cetatenilor, nu in slujba politicienilor, Suntem prizonierii incompetentei voastre.

ALERTA METEO! De la ora 15:00 incepe VIJELIA: Ger, ninsori si polei in majoritatea tarii. Vezi care sunt zonele vizate!

O avertizare cod galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza, total sau partial, 17 judete, va intra in vigoare joi, la ora 15. De joi de la ora 23. 00, 14 judete si Capitala vor fi sub cod portocaliu,.

Salvamontistii atrag atentia asupra pericolului iminent de avalansa. Care sunt zonele vizate

Salvamontistii din judetul Hunedoara avertizeaza asupra pericolului iminent de avalansa care exista in masivele Retezat si Parang, de la altitudini mai mari de 1. 500 de metri, in conditiile in care la munte.

Care sunt cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pot avea efect devastator pentru organismul celor mici

Cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pe lista se afla ciocolata cu lapte si umpluturi de creme, prajiturile invelite in ciocolata, ouale de ciocolata, napolitanele si bezelele de tip marshmallow, care au.

Inalta Curte ar putea da sentinta in dosarul 'Rovinari - Turceni', in care sunt judecati Ponta si Sova

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea da marti sentinta in dosarul Rovinari - Turceni, in care fostul premier Victor Ponta este judecat pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )