Libnet.ro
UNICEF

10:15

Politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime. Surse: A sustinut ca nu are incredere nici in avocat

Adevărul Adevărul,
Politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime. Surse: A sustinut ca nu are incredere nici in avocat

Barbatul din Caracal arestat pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu si-a marturisit crimele, la doua zile de la descinderea anchetatorilor in curtea sa, mai intai in fata unui politist. continuă pe Adevărul

Primul avocat din oficiu a dezvaluit cum a marturisit Gheorghe Dinca cele doua crime: Chiar mi-a solicitat sa ramana singur cu acest politist

Bogdan Alexandru, avocatul care l-a reprezentat din primul moment al preluarii dosarului de catre DIICOT a dezvaluit intr-un interviu televizat cum a ales Gheorghe Dinca, suspectat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza LMelencu, sa marturiseasca cele doua crime.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti

Politia si jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strans in fata casei criminalului de la Caracal. Oamenii legii au sanctionat atitudinea de tulburare si ordine a linistii publice. Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti De 11 zile, romanii traiesc dezamagire, nesiguranta, incertitudine, fapt pentru care si .

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru.

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

Noi descoperiri in Casa groazei. Ce au gasit anchetatorii in locuinta lui Gheorghe Dinca

Criminalistii care faccercetari in locuinta lui Gheorghe Dinca au gasit mai multe haine de dama si urme de sange pe lenjerie si pantaloni care ii apartin lui Gheorghe Dinca. Cu toate acestea, nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )