Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Adevărul Adevărul,
Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru. continuă pe Adevărul

Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Familia Luizei Melencu se afla in dupa-amiaza zilei de sambata, 3 august, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca si incearca sa intre cu forta in curte.

Marturia-soc a celui mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Stiu SIGUR! Eram in fata casei lui

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a declarat pe Adevarul ca s-a intalnit cu acesta chiar in ziua in care acesta a intrat in curte cu masina in care s-ar fi aflat Alexandra.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Dezvaluirile unui militar de la Deveselu. Ce se gaseste in apropierea casei lui Gheorghe Dinca: Am fost acolo!

Un fost militar de la Deveselu a facut dezvaluiri socante despre locurile din apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca. Ce s-a gasit aproape de Casa Groazei? Militar de la Deveselu, dezvaluiri socante in cazul Caracal Un fost militar de la Deveselu a facut o serie de declaratii extrem de importante pentru o mai buna creionare a .

Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Probe noi gasite in curtea lui Gheorghe Dinca! Ancheta pare macar acum sa fie mai aproape de un deznodamant? Ce s-a descoperit nou in locuinta primului suspect in cazul crimelor de la Caracal? Update: S-au mai gasit mai multe oase si bucati de carne. Nu se stie momentan daca acestea sunt de origine animala sau .

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Teoria-soc a unui criminalist. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a cerut certificat medico-legal: Vrea sa demonstreze ca a fost bruscat si de aceea a recunoscut crima

Criminalistul Liviu Chesnoiu a venit cu o teorie-soc cu privire la cererea lui Gheorghe Dinca pentru un certificat medico-legal. Acest personaj negativ nu putem sa il catalogam criminal pana ne spune.

Declaratia cutremuratoare a surorii lui Gheorghe Dinca care rastoarna totul: ii este teama ca ar putea sa fie omorat daca ar spune adevarul

Sora lui Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete din Caracal pe care le-a luat initial la ocazie, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca nu este convinsa ca fratele ei le.

Procurorul-sef al DIICOT: Politistii si ISU fac cautari in apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca

Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta efectueaza, miercuri, cautari in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, a anuntat procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Astazi noi nu am.

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )