Libnet.ro
UNICEF

16:30

POLUARE in Capitala: Gabriela Firea cere CSAT sa intervina in chestiunea poluarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
POLUARE in Capitala: Gabriela Firea cere CSAT sa intervina in chestiunea poluarii

Primarul general, Gabriela Firea, cere Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) sa intervina in chestiunea poluarii din Capitala si ii reproseaza ministrului Mediului ca nu a facut verificari drastice in ce priveste incendiul de la Peris. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea cere interventia CSAT in cazul poluarii masive din nordul Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut interventia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in cazul poluarii masive semnalate miercuri dimineata in Capitala si cateva comune din jur. Pompierii intervin de cateva ore in zona Peris pentru a stinge incendiul care a facut irespirabil aerul in mare parte din Capitala si din localitatile limitrofe.

Gabriela Firea: Trebuie sa trecem la testarea extinsa!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre cum ar trebui sa se desfasoare testarea impotriva noului coronavirus. Gabriela Firea a spus ca este important sa testam angajatii din serviciile de utilitate publica, din serviciile vitale. Din Politie, din Jandarmerie, din serviciile sociale care au grija de cei din carantina si izolare, de ei care lucreaza in transportul public in comun, in termoficare, in iluminat public.

Gabriela Firea, despre incendiul puternic de la Peris: Credem ca este la mijloc si o mana criminala!

Gabriela Firea a declarat ca in cazul incendiului de la Peris, care a afectat puternic calitatea aerului din Bucuresti, ar fi fost o mana criminala.

Gabriela Firea: 15 locatii de carantina pentru bucurestenii si ilfovenii care se intorc din strainatate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, adeclarat, la Antena 3, ca tot mai multi romani se intorc din zonele rosii ale Europei.

Gabriel Bujduveanu (PNL): Gabriela Firea vrea comasarea a opt companii municipale, intr-o perioada in care toata atentia publica este concentrata pe lupta impotriva COVID-19

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu o acuza pe Gabriela Firea ca ascunde esecul companiilor municipale in spatele pandemiei de coronavirus. Potrivit acestuia, edilul a a propus comasarea a.

Stelian Bujduveanu (PNL): Gabriela Firea vrea comasarea a opt companii municipale, intr-o perioada in care toata atentia publica este concentrata pe lupta impotriva COVID-19

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu o acuza pe Gabriela Firea ca ascunde esecul companiilor municipale in spatele pandemiei de coronavirus. Potrivit acestuia, edilul a a propus comasarea a.

Gabriela Firea vrea sa reorganizeze companiile municipale: din 13 societati raman 5. Restul de pana la 24 functioneaza ca pana acum

Primarul general, Gabriela Firea, vrea sa reorganizeze 13 din cele 24 de companii municipale, potrivit unor proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 10 aprilie. Propunerea este ca din 13 societati sa ramana 5, fiecare absorbind 1, 2 sau 3 companii. Ultima reorganizare a avut loc in mai 2019. Motivul invocat este ca activitatea companiilor care fuzioneaza este complementara si se vor reduce costurile de functionare si eficientizarea activitatilor.

Gabriela Firea, atac la guvernul PNL: Proba Cinismului. Dovada vie ca nu le pasa de oameni!

Gabriela Firea a facut declaratii, dupa ce liberalii au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala pachetul de masuri propuse de catre PSD si adoptate in Parlament pentru sprijinirea romanilor afectati de criza coronavirus.

Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut, astazi, o video-sedinta de lucru cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, primarii de sectoare, Administratia Spitalelor si echipa tehnica implicata in proiectul de limitare a raspandirii coronavirusului.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )