Libnet.ro
UNICEF

21:46

Poluarea tot mai mare din Asia poate contribui la intensificarea fortei cicloanelor

Antena3 Antena3,
Poluarea tot mai mare din Asia poate contribui la intensificarea fortei cicloanelor

Poluarea atmosferica tot mai mare din China si din alte economii asiatice poate contribui la intensificarea cicloanelor din timpul iernii in Pacificul de Nord-Vest, arata un studiu aparut marti in revista Nature. continuă pe Antena3

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

La toamna, vom vedea un iPad Pro mult mai mare

Este aproape sigur. in conformitate cu tendintele pietei, Apple va lansa in aceasta toamna si un iPad Pro cu o diagonala mai mare decat acum. De mai bine de un an, au inceput sa circule zvonuri despre un iPad a carui diagonala va depasi actualul 9,7 inci, pe care gigantul din Cupertino l-a folosit de la primul iPad si pana la iPad Air. Samsung a facut deja acest pas radical cu cateva produse, inclusiv recent anuntatul Galaxy Note Pro 12.

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul de saptamana: Vremea se raceste usor marti, cand va ploua in cea mai mare parte a tarii

Luni, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul tarii unde temperatura aerului va marca o scadere, apropiindu-se de mediile multianuale ale perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Marti, temperaturile vor scade usor in toate regiunile si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii.

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si.

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE.

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova. Conform datelor prezentate pe site-ul ministrului delegat, nivelul tarifelor va fi de 5,7 lei fara TVA, 7 lei cu TVA pentru un autoturism, pentru toti cei 60 km, de la intrarea pe podul Breaza si pana la iesirea in .

Tarile in care salariul minim este si de 10 ori MAI MARE ca in Romania

De la 1 ianuarie, romanii pot munci fara nicio restrictie in toate tarile Uniunii Europene. Toti viseaza la joburi bine platite dar, chiar si la nivelul salariului minim pe economie, un roman poate.

Vanzarile de calculatoare personale au scazut cu 10% anul trecut pe piata din Asia

Vanzarile de computere personale au scazut, in 2013, in regiunea Asia-Pacific, din cauza competitiei venite din partea dispozitivelor mobile, potrivit International Data Corporation IDC), citata de AFP.

Vanzarile de PC-uri pe piata din Asia s-au prabusit in 2013

Vanzarile de PC-uri in regiunea Asia-Pacific au scazut cu 10% anul trecut din cauza competitiei venite din partea dispozitivelor mobile, a anuntat, marti, firma de cercetare de piata International Data.

Vanzarile de PC-uri pe piata din Asia au scazut cu 10% in 2013

Vanzarile de calculatoare personale in regiunea Asia-Pacific au coborat cu 10% anul trecut din cauza competitiei venite din partea dispozitivelor mobile, a anuntat, astazi, firma de cercetare de piata International Data Corporation IDC), citata de AFP.

Statul jos ne omoara: risc de moarte prematura mai mare pentru femeile in varsta

Femeile mai in varsta care petrec foarte mult timp stand jos si odihnindu-se au un risc mare de a muri mai repede, conform unui nou studiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )