Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iasi - Voluntari (VIDEO)

B1 B1,
Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iasi - Voluntari (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de joi noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iasi - Voluntari. Eu construiesc analiza acestui meci pe faptul. continuă pe B1

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Tottenham - Borussia Dortmund din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Tottenham si Borussia Dortmund din Liga Campionilor. Pentru o victorie a celor d.

Un Pont pe Zi: Cote si ponturi pentru meciul FSCB - Viktoria Plzen (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de miercuri noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul FSCB - Viktoria Plzen O revedem pe Steaua primind vizita celor de la Vik.

Un Pont pe Zi: Cote si ponturi pentru meciul Barcelona - Juventus din Liga Campionilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus, din prima etapa a fazei grupelor din Liga.

Cele mai interesante concepte interesante prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

Aproape orice concept dezvaluit publicului la Salonul Auto de la Frankfurt vine cu propulsie hibrida sau electrica. Din pacate vom astepta mai bine de trei ani pana le vom vedea pe strazi. Iata care sunt cele mai interesante concepte dezvaluite anul.

Cele mai bune metode pentru pastrarea zarzavaturilor peste iarna. Sfaturile celei mai populare bucatarese a romanilor

Printre borcanele de gem si cele de muraturi, gospodinele isi fac timp in aceasta perioada sa puna bine pentru la iarna si legume proaspete. Iata cateva dintre sfaturile pe care le-am gasit in cartea de bucate a Sandei Marin, celebra autoare de carti de bucate.

ANALIZA Planurile la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Compania de Drumuri ignora toata observatiile expertilor europeni si vrea sa contracteze lucrarile pe sectoarele montane, cele mai dificile, in baza unor studii depasite

Un raport realizat in 2013 de Jaspers, consultantul independent al Comisiei Europene, inventaria nenumaratele deficiente ale Studiului de Fezabilitate SF) realizat in 2008 pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Documentul arata nevoia majora a unui studiu geotehnic cuprinzator pentru prima autostrada montana din Romania. Asta pentru ca fostul SF avea doar 300 de foraje, fata de cele peste 2. 200 considerate de experti ca fiind un minim necesar: toate terasamentele, sapaturile, structurile si tunelurile din studiul din 2008 nu erau adecvat analizate geotehnic. La patru ani distanta, dupa ce a contractat revizuirea SF-ului in termeni nerealisti si a gestionat defectuos contractul, Compania de Autostrazi vrea sa construiasca partile cele mai dificile ale autostrazii in baza vechiului SF, considerat depasit. Rezultatul ar putea fi catastrofal: o autostrada ce ar putea avea probleme majore de constructie, asa cum am vazut deja in cazul Sibiu - Orastie.

Betisoarele de urechi nu sunt bune pentru curatarea acestora. Cele mai frecvente mituri despre urechi

Urechile sunt organe sensibile care pot percepe cele mai usoare sunete. Prea multa ceara in urechi poate bloca sunetul sa ajunga la timpan. Rezultatul este ca nu mai putem auzi.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Remedii naturiste cu unul dintre cele mai populare condimente. Reteta cu piper pentru stimularea apetitului sexual

Negru, alb, verde sau rosu, piperul este unul dintre cele mai populare condimente in intreaga lume. Se potriveste in mai toate mancarurile si, in plus, are multiple indicatii terapeutice, de la detoxifiere si combateare racelilor, pana la stimularea libidoului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )