Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Avem bani de pensii, salarii, indemnizatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Avem bani de pensii, salarii, indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate din alte parti, anunta Mediafax. Anterior, premierul afirmase ca bugetul nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Victor Ponta a declara ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului,insa fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )