Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Victor Ponta a declara ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului,insa fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate.

Ponta: Avem bani de pensii, salarii, indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate din alte parti, anunta Mediafax. Anterior, premierul afirmase ca bugetul nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului.

Ponta: Se cauta solutii pentru plata salariilor compensatorii ale fostilor salariatii CET

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca demersurile legale pentru plata salariilor compensatorii la care aveau dreptul fostii salariatii ai Centralei Electro Termice CET) nu s-au facut la timp, dar se cauta o solutie pentru rezolvarea situatiei.

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul.

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna. Am bani pentru.

Ponta: Nu exista bani pentru 45 de zile.

Prioritatea actuala a Guvernului este identificarea fondurilor pentru functionarea spitalelor, plata unei parti din pensii si activitatea Ministerului Administratiei si Internelor, deoarece constructia bugetara nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului, afirma premierul Ponta. Prioritatea numarul unu in acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru ca incepand cu 15 noiembrie - asa s-a prevazut anul trecut in buget - nu exista nicio resursa pentru .

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )