Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia juridica, o comedie proasta. Ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Adevărul Adevărul,
Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia juridica, o comedie proasta. Ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Deputatul PSD Victor Ponta comenteaza pe Facebook ca ceea ce s-a intamplat miercuri la Comisia juridica din Senat a fost o comedie proasta, iar ce a fost azi este o tragedie sinistra. Ponta sustine ca faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD. Serban Nicolae nu a vrut sa comenteze afirmatia lui Ponta. continuă pe Adevărul

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

UPDATE Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! / Replica senatorului: Respect dreptul la opinie, chiar daca este vorba de opinii proaste

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

Razboi in PSD. Victor Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra

Comisia Juridica a Senatului a respins in mare parte, joi, toate amendamentele la legea gratierii care ofereau clementa persoanelor condamnate pentru coruptie. Aceste decizii vine dupa ce cu o zi.

Reactia lui Serban Nicolae dupa ce Victor Ponta i-a cerut demisia

Senatorul Serban Nicolae a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia. E doar parerea lui, a spus Serban Nicolae. Fostul premier Victor Ponta a cerut joi demisia.

Victor Ponta: Serban Nicolae afecteaza grav imaginea PSD si trebuia sa-si dea demisia

Fostul premier PSD sugereaza ca Serban Nicolae ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Comisiei Juridice de la Senat, dupa ce Comisia Juridica a dat unda verde gratierii unor fapte de coruptie. Ce a.

Victor Ponta: Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD

Victor Ponta critica dur voturile din Senat privind gratierea si considera ca senatorul Serban Nicolae ar trebui sa-si dea demisia, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

USR cere sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si a liderului senatorilor PSD, dupa ce Serban Nicolae l-a facut pe Mihai Gotiu analfabet, prost si nespalat

Biroul Permanent al Senatului a transmis, marti, Comisiei juridice doua solicitari prin care USR cere sanctionarea presedintelui acestui for, social-democratul Serban Nicolae, pentru jignirile aduse lui Mihai Gotiu USR) in sedinta Biroului din 3 aprilie, dar si a lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a refuzat sa ii dea cuvantul senatorului USR si, de asemenea, a refuzat sa il sanctioneze pe Nicolae in cadrul respectivei sedinte.

USR cere Senatului sanctionarea lui Tariceanu si a lui Serban Nicolae

USR a cerut conducerii Senatului sanctionarea lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Camerei superioare, dar si a presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae. Cele doua sesizari depuse impotriva.

Serban Nicolae, despre abtinerea sa de la votul pentru legea gratierii: M-am abtinut pentru ca nu voiam sa-mi schimb opinia. Eu respect votul, nu ies in strada, nu imi rup camasa de pe mine

Serban Nicolae a vorbit despre abtinerea sa la votul de joi pentru noua lege a gratierii care a primit ieri unda verde in urma unei supuneri la vot. Astfel, senatorul a spus ca s-a abtinut de la vot pentru ca nu a vrut sa-si schimbe opinia, asa cum au facut-o alti colegi ai sai.

Serban Nicolae despre protestatari: Sa nu cada prada manipularii. E vorba de oameni neinformati sau care au o placere sa fie manipulati

Senatorul Serban Nicolae a declarat astazi ca e incorect sa exhibam imaginea unei Romanii pline de corupti. Intrebat ce mesaj le da protestatarilor care au manifestat ieri impotriva gratierii coruptilor, senatorul PSD a spus: sa nu cada prada manipularii. E vorba de oameni neinformati sau care au o placere sa fie manipulati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )