Libnet.ro
UNICEF

10:30

Razboi in PSD. Victor Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra

B1 B1,
Razboi in PSD. Victor Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra

Comisia Juridica a Senatului a respins in mare parte, joi, toate amendamentele la legea gratierii care ofereau clementa persoanelor condamnate pentru coruptie. Aceste decizii vine dupa ce cu o zi. continuă pe B1

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

UPDATE Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! / Replica senatorului: Respect dreptul la opinie, chiar daca este vorba de opinii proaste

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia juridica, o comedie proasta. Ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Deputatul PSD Victor Ponta comenteaza pe Facebook ca ceea ce s-a intamplat miercuri la Comisia juridica din Senat a fost o comedie proasta, iar ce a fost azi este o tragedie sinistra. Ponta sustine ca faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD. Serban Nicolae nu a vrut sa comenteze afirmatia lui Ponta.

Victor Ponta: Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD

Victor Ponta critica dur voturile din Senat privind gratierea si considera ca senatorul Serban Nicolae ar trebui sa-si dea demisia, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

Reactia lui Serban Nicolae dupa ce Victor Ponta i-a cerut demisia

Senatorul Serban Nicolae a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia. E doar parerea lui, a spus Serban Nicolae. Fostul premier Victor Ponta a cerut joi demisia.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: Dansul se pricepe la toate, eu la nimic, si atunci nu avem de ce sa ne intersectam (VIDEO)

Victor Ponta a lansat noi ironii la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o declaratie oferita presei pe holurile Palatului Parlamentului. intrebat despre relatia pe care o are cu acesta si.

Cum motiveaza Liviu Dragnea decizia Guvernului de a-l elimina pe Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM: De 2 ani sunt propuneri la Cotroceni - una trimisa de Victor Ponta si una de Dacian Ciolos

Liviu Dragnea a precizat joi ca Guvernul a fost pus in situatia de a modifica procedura numirii conducerii ANCOM din cauza Presedintelui Iohannis, singurul care, pe legea veche, putea sa faca aceste numiri, la propunerea Executivului. 'Domnul Presedinte are la Cotroceni doua propuneri - una trimisa de domnul Victor Ponta, cand era prim-ministru, si una trimisa de domnul Dacian Ciolos. Deci de doi ani de zile sunt propuneri la Cotroceni. In 2 ani de zile, presedintele Romaniei avea timp cu toti consilierii sa analizeze daca sunt bune acele propuneri. Nu erau bune, le trimitea inapoi, le rupea, cerea alte propuneri. De asta s-a ajuns la situatia asta. Noi am asteptat sa vina ceva. S-a ajuns la blocaje. Institutia nu mai functioneaza', a spus Dragnea.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vreau sa votez comisia fiindca vreau sa aflu cum am luat bataie. Am fost si eu implicat

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca asteapta votul din Parlament privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

Victor Ponta: Romania nu este pregatita pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la dezbaterea referitoare la pregatirea Romaniei pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019, ca tara noastra nu este pregatita pentru acest.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului pe alegerile din 2009: Nu cred ca este o infractiune ca s-au strans niste oameni acasa la cineva (VIDEO)

Victor Ponta a criticat miercuri, intr-o declaratie oferita presei din Parlament, deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul General pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, dar s-a pronuntat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )