Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! / Replica senatorului: Respect dreptul la opinie, chiar daca este vorba de opinii proaste

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! / Replica senatorului: Respect dreptul la opinie, chiar daca este vorba de opinii proaste

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra. continuă pe Hotnews

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

Razboi in PSD. Victor Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra

Comisia Juridica a Senatului a respins in mare parte, joi, toate amendamentele la legea gratierii care ofereau clementa persoanelor condamnate pentru coruptie. Aceste decizii vine dupa ce cu o zi.

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia juridica, o comedie proasta. Ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Deputatul PSD Victor Ponta comenteaza pe Facebook ca ceea ce s-a intamplat miercuri la Comisia juridica din Senat a fost o comedie proasta, iar ce a fost azi este o tragedie sinistra. Ponta sustine ca faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD. Serban Nicolae nu a vrut sa comenteze afirmatia lui Ponta.

Reactia lui Serban Nicolae dupa ce Victor Ponta i-a cerut demisia

Senatorul Serban Nicolae a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia. E doar parerea lui, a spus Serban Nicolae. Fostul premier Victor Ponta a cerut joi demisia.

Victor Ponta: Serban Nicolae afecteaza grav imaginea PSD si trebuia sa-si dea demisia

Fostul premier PSD sugereaza ca Serban Nicolae ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Comisiei Juridice de la Senat, dupa ce Comisia Juridica a dat unda verde gratierii unor fapte de coruptie. Ce a.

Victor Ponta: Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD

Victor Ponta critica dur voturile din Senat privind gratierea si considera ca senatorul Serban Nicolae ar trebui sa-si dea demisia, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

USR cere sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si a liderului senatorilor PSD, dupa ce Serban Nicolae l-a facut pe Mihai Gotiu analfabet, prost si nespalat

Biroul Permanent al Senatului a transmis, marti, Comisiei juridice doua solicitari prin care USR cere sanctionarea presedintelui acestui for, social-democratul Serban Nicolae, pentru jignirile aduse lui Mihai Gotiu USR) in sedinta Biroului din 3 aprilie, dar si a lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a refuzat sa ii dea cuvantul senatorului USR si, de asemenea, a refuzat sa il sanctioneze pe Nicolae in cadrul respectivei sedinte.

USR cere Senatului sanctionarea lui Tariceanu si a lui Serban Nicolae

USR a cerut conducerii Senatului sanctionarea lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Camerei superioare, dar si a presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae. Cele doua sesizari depuse impotriva.

USR vrea sanctionarea lui Serban Nicolae si a lui Calin Popescu Tariceanu dupa jignirile aduse lui Mihai Gotiu

Parlamentarii USR au solicitat Senatului sanctionarea presedintelui Comisiei juridice, Serban Nicolae, dar si a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, primul pentru ca le-ar fi adus injurii, iar al doilea pentru ca nu l-a sanctionat disciplinar pe Serban Nicolae, in sedinta din 3 aprilie.

Parlamentarii USR solicita Senatului sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si Serban Nicolae

Parlamentarii Uniunii Salvati Romania au solicitat, marti, Senatului sanctionarea lui Serban Nicolae si Calin Popescu Tariceanu, pentru ca primul le-ar fi adus injurii, iar al doilea pentru ca nu l-a sanctionat disciplinar pe Serban Nicolae.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )