Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta: Daca Dancila va duce in prapastie PSD si Guvernul, PNL si USR pot incerca reteta USL

Antena3 Antena3,
Ponta: Daca Dancila va duce in prapastie PSD si Guvernul, PNL si USR pot incerca reteta USL

Victor Ponta sustine ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca cele doua partide de dreapta, PNL si USR, pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care grupul din jurul. continuă pe Antena3

Ponta: Daca Dancila va duce in prapastie PSD si Guvernul, PNL si USR pot sa incerce reteta USL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar consi.

VICTOR PONTA: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa susti.

Victor Ponta dezvaluie in ce conditii ar sustine actuala guvernare: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile.

Viorica Dancila, dupa CEx PSD: Continuam guvernarea. E o decizie de neinteles din partea ALDE

Viorica Dancila a facutdeclaratii dupa decizia ALDE de a parasi coalitia de guvernare. Premierul sustine ca PSD va continua guvernarea. Am vrut sa discut cu fiecare presedinte de organizatie,.

Viorica Dancila, propunere-soc: PSD va merge inainte cu guvernarea. Alaturi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces

Viorica Dancila a transmis pe contul de Facebook un mesaj surprinzator. Premierul sustine ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au.

Bogdan Chirieac, anunt surprinzator: Victor Ponta, miscare politica magistrala, loveste PSD si pe Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a avut o prima reactiedupa ce ALDE a votat pentru iesirea de la guvernare. Este o miscare de politician de forta a lui Victor Viorel Ponta care a reusit sa-l convinga pe Calin.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )