Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta: Dancila mi-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare

România Liberă România Liberă,
Ponta: Dancila mi-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul p. continuă pe România Liberă

VICTOR PONTA: Dancila mi-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare si sustine ca discutiile au esuat din cauza sefei social-democratilor.

Victor Ponta: Dancila mi-a cerut si mie sprijinul pentru ramanerea la guvernare. Mi-a spus ca ii da afara pe ALDE, sa ii iau eu parlamentarii si ca imi da ce ministere doresc

Liderul ProRomania, Victor Ponta, dezvaluie, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalit.

Victor Ponta face dezvaluiri din negocierile cu Dancila: Mi-a cerut si mie sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernaresi sustine ca discutiile au esuat din cauza sefei.

Premierul Dancila va cere sprijinul UDMR pentru ramanerea la guvernare. Soarta actualului cabinet, din ce in ce mai incerta din cauza tensiunilor cu ALDE (VIDEO)

Premierul VIorica Dancila este nevoita sa ceara sprijinul UDMR daca vrea ca Guvernul sau sa supravietuiasca, avand in vedere ca parteneriatul cu ALDE devine din ce in ce mai incert. Asadar, este.

Cine e barbatul care a cerut bani pentru rascumpararea Alexandrei si a Luizei. Parintii sunt devastati

O persoana necunoscuta a abordat-o pe mama Alexandrei Macesanu si i-a spus ca fiica ei si Luiza Melencu ar fi in viata. Barbatul ar fi cerut suma de 3. 500 de euro pentru a le elibera pe cele doua tinere. Unchiul Alexandrei a anuntat ca a colaborat cu autoritatile pentru a-l prinde in flagrant pe individ.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Mesajul lui Ponta catre poporul pesedist: Baronii, incompetentii si analfabetii au confiscat conducerea PSD Ce i-ar fi promis Dancila sefului Pro Romania si cele cinci conditii puse de acesta

Victor Ponta sustine ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru a-si securiza madatul la Palatul Victoria, spunandu-i ca va da afara ALDE de la Guvernare si cerandu-i sa recupereze parlamentarii in Pro Romania careia ii va da ce ministere doreste. Ponta spune ca prezinta targuieli gen Piata de zarzavat din Videle ca sa afle poporul pesedist cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac blat cu Iohannis.

Cazul de la Caracal: Mamei Alexandrei i s-ar fi cerut bani pentru eliberarea fetelor

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca a colaborat cu procurorii si serviciile de informatii pentru a surp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )