Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea in 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizand ca i-a spus direct si acesteia impresia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Alina Gorghiu seamana cu Elena Udrea in 2005. Sincer, sper sa ma insel

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, i-a propus premierului Romaniei, un exercitiu de perceptie, in legatura cu acest scandal in care este implicat si oameni politici din Romania. Astfel,.

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

Alina Gorghiu sustine ca Ponta este bolnav de putere

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins cererea DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta, ca premierul Victor Ponta este bolnav de putere.

Cum raspunde Alina Gorghiu amenintarilor lui Cazanciuc si Ponta

Liberalii nu sunt impresionati de amenintarile cu plangeri penale, puscarie si noi mineriade, le-a transmis premierului Victor Ponta si ministrului Robert Cazanciu, co presedinta PNL, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: Nu suntem deloc impresionati de amenintarile lui Ponta si Cazanciuc

Liberalii nu sunt deloc impresionati de amenintarile premierului Victor Ponta si ale ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat luni, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, Alina Gorghiu. Le.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu: Vom refuza sa participam la orice act politic care il include pe Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:33 Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in urma refuzului lui Victor Ponta de a demisiona din functia de premier, pe fondul urmaririi penale din partea DNA, nu il mai recunosc pe Ponta drept premier si vor boicota toate actiunile la care acesta va participa, cu exceptia motiunii de cenzura.

Alina Gorghiu: Astazi a fost un vot comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, afirma ca votul de marti din Camera Deputatilor a fost unul comandat de Victor Ponta majoritatii sale parlamentare, ea spunand ca premierul a pierdut astazi si ultimul strop de demnitate pe care.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )