Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, despre Dragnea: Cand toata lumea spune ca esti beat, tu chiar nu intelegi? (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre Dragnea: Cand toata lumea spune ca esti beat, tu chiar nu intelegi? (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca raspunsul lui Liviu Dragnea la scrisoarea prin care i s-a cerut demisia este de-a dreptul paranoic. Fostul premier remarca faptul ca Dragnea ii acuza ca sunt vanduti . continuă pe B1

Radu Banciu, despre Dragnea: Poate lumea se intreaba: ce-i mai trebuie prostului asta, n-are destule?. Ei bine, nu. Dragnea are o problema. De fapt, e problema noastra si ambitia lui (VIDEO)

Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata, a sustinut Liviu Dragnea. Dupa ce zilele trecute anunta ca e dispus sa plece de la sefia PSD daca i se va cere acest.

Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Deputatul Victor Ponta Pro Romania) a vorbit duminica la Targu Jiu despre violentele din data de 10 august. El a spus ca ordinul ca jandarmii sa actioneze in forta a fost dat de Liviu Dragnea, iar ca tot ce s-a intamplat reprezinta o repetitie pentru protestele care vor avea loc ca urmare a votului in Parlament cu privire la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Toata lumea poate fi amendata cu sume intre 290 si 435 de lei: BOMBA din Codul Rutier care ii afecteaza pe toti soferii!

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

Bomba mondena a explodat: E vorba de Stefan Banica Jr si Nadia Comanci! Toata lumea vuieste...

Dezvaluiri despre relatiile si mariajele artistului Stefan Banica Jr. au fost facute de Cristi Brancu intr-o inregistrare realizata pe vlog-ul sau. Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat.

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )