Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Am vrut sa dau un semnal ca nu am nimic de ascuns

B1 B1,
Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Am vrut sa dau un semnal ca nu am nimic de ascuns

Premierul Ponta sustine ca, prin amenajarea unui birou si la Ministerul Apararii, a vrut sa dea un semnal ca nu are nimic de ascuns fata de DNA sau Parchet, care pot verifica astfel cine vine la el, dar si. continuă pe B1

Antonescu, despre mutarea biroului lui Ponta la MApN: Lucrurile au plecat in alta parte. Premierul nu mai stie ce vorbeste (VIDEO)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca mutarea biroului lui Ponta in cadrul Ministerului Apararii este o miscare de-a dreptul.

Predoiu: Un show de zile mari face Ponta cu mutarea biroului la MApN

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale considera ca gestul premierului Victor Ponta de a-si muta biroul in sediul Ministerului Apararii reprezinta o noua victimizare si are drept scop deturnarea atentiei de la problemele extrem de importante cu care se confrunta Romania acum.

Basescu, despre mutarea premierului la MApN: Ponta crede ca numai armata il mai apara de furia baronilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, despre mutarea lui Victor Ponta la Ministerul Apararii, ca a cedat nervos si ca se refugiaza de furia baronilor locali.

Boc: Mutarea biroului lui Ponta este un gest de Guinness Book

Fostul premier Emil Boc spune ca mutarea biroului sefului Executivului, Victor Ponta, la MapN, este un gest de Guinness Book in istoria guvernelor europene.

Ponta, despre Basescu: Stiu ca, din punct de vedere politic, cazul Nana va fi o lovitura din care nu isi va mai reveni

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu nu isi va mai reveni dupa cazul Nana.

Victor Ponta, despre Basescu: Sunt convins ca nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitatul lui Mihai Gadea, joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost amenintarile presedintelui Traian.

Ponta, despre zborul cu F-16: Experienta absolut unica, nu poti sa o compari cu cea de la masina

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca zborul cu un avion F-16 a fost o experienta absolut unica, pe care nu poate sa o compare cu cea din masina de curse, si ca a fost mandru cand a putut sa se dea jos din avion si sa mearga drept.

E cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei. Ponta, despre amenintarile lui Basescu la adresa lui Firea

Premierul Victor Ponta a apreciat, marti, ca amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezinta cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei din.

Ponta, despre Basescu: Este un tata degenerat. isi baga copiii in fata pentru a-si ascunde faptele murdare

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu. Chiar dupa ce a pretins ca nu vorbeste despre familia presedintelui, premierul l-a acuzat pe Basescu ca ar fi un tata.

Ponta, despre Basescu: Un tata care isi baga in fata copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat

Un tata care isi baga in fata copiii pentru a-si ascunde propriile fapte murdare este un tata degenerat, afirma premierul Victor Ponta, care adauga ca eu nu mi-as pune niciodata copiii sa gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )