Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ponta, despre soarta lui Dancila si a lui Toader si cum Dragnea isi santajeaza subalternii din PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre soarta lui Dancila si a lui Toader si cum Dragnea isi santajeaza subalternii din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit la Digi24 despre soarta premierului Viorica Dancila si a ministrului Tudorel Toader, explicand ca cei doi sunt tinuti in functii pentru a sprijini infiintarea Fondului Suveran de Investitii, pe care Ponta il catalogheaza drept cel mai mare jaf impotriva Romaniei si ceva ce nu se mai poate repara. continuă pe Adevărul

Ponta, despre soarta lui Dancila si a lui Toader, si cum Dragnea isi santajeaza subalternii din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit la Digi24 despre soarta premierului Viorica Dancila si a ministrului Tudorel Toader, explicand ca cei doi sunt tinuti in functii pentru a sprijini infiintarea Fondului Suveran de Investitii, pe care Ponta il catalogheaza drept cel mai mare jaf impotriva Romaniei si ceva ce nu se mai poate repara.

PSD, ultimele calcule inainte de remaniere. Social-democratii decid soarta lui Tudorel Toader

In PSD se fac ultimele calcule pentru remanierea guvernului. Saptamana viitoare, social-democratii trebuie sa decida soarta lui Tudorel Toader. Se vehiculeaza deja numele unor posibili inlocuitori la Ministerul.

Digi 24: De ce depinde soarta Vioricai Dancila si a lui Tudorel Toader in Guvern

Viorica Dancila are o pozitie sigura in Guvern pana se lamureste Liviu Dragnea daca scapa sau nu de proces, considera fostul premier Victor Ponta.

VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se pare ca PSD nu si-l mai asuma pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca saptamana viitoare este timp suficient pentru dezbaterea si votarea motiunii impotriva ministrului.

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader nu mai are sustinerea pe care a avut-o in PSD, ca a gresit mult si ca, probabil, situatia sa va fi discutata la urmatoarea sedinta a.

Ponta, despre discursul lui Dragnea de la Craiova: E Vadim Tudor in anii 2000

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a comentat, la Digi 24, discursul lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD organizat vineri la Craiova, unde cateva mii de oameni au fost mobilizati din toate judetele Olteniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )