Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre temele propuse pentru referendum: Sunt defazate ca timp / Amnistia si gratierea, precum si ordonantele de urgenta pe dreptul penal, o pacaleala a lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre temele propuse pentru referendum: Sunt defazate ca timp / Amnistia si gratierea, precum si ordonantele de urgenta pe dreptul penal, o pacaleala a lui Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp, pentru ca problema amnistiei si gratierii nu s-a mai pus demult. Acesta considera ca aministia si gratierea au fost o pacaleala pentru oamenii de afaceri care l-au sprijinit in campanie si pentru patronii de presa care au probleme, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

VICTOR PONTA: Temele propuse pentru referendum sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp.

Ponta, convins ca CCR il va scapa pe Liviu Dragnea de condamnare in dosarul angajarilor fictive: Sesizarea a fost scrisa de un judecator CCR, nu de Iordache

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a spus miercuri ca Liviu Dragnea va scapa de condamnare in dosarul angajarilor fictive, subliniind ca sesizarea CCR pe tema completului de 3 care l-a judecat pe Dragnea nu a fost scrisa de Florin Iordache, ci chiar de catre un judecator CCR.

Victor Ponta: intrebarile de la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp. Referitor la referendumul propus de presedintele Romaniei noi nu am avut.

Adrian Nastase despre referendum: Propunerile sunt absolut JENANTE. Reconsultarea e o stupizenie

Temele stabilite de presedinte pentru referendum sunt de amatori, presedintele doring, de fapt, sa creasca prezenta la vot, a declarat Adrian Nastase, citat de stiripesurse. ro. Propunerile facute sunt de.

Kelemen Hunor despre temele referendumului: Eu as elimina aceasta posibilitate a ordonantelor de urgenta de tot

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca ar elimina de tot posibilitatea emiterii de ordonante de urgenta, cu referire la temele pentru referendum anuntate de presedintele Klaus Iohannis.

SONDAJ Cum vi se par temele alese de presedinte pentru referendum?

Presedintele Iohannis a anuntat, joi, temele doua intrebari ce urmeaza sa fie puse la referendumul care va fi organizat in paralel cu alegerile europarlamentare: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie si interzigerea adoptarii de OUG-uri pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se par temele alese de presedinte pentru referendum?.

CTP, despre temele pentru referendum: Niste linii trase cu creta, peste care speram sa nu sara o haita de lupi

Cristian Tudor Popescu a criticat, la Digi24, temele anuntate de presedintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai, spunand ca amnistia si gratierea nu rezolva problema paralizarii Justitiei.

Liviu Avram, dupa temele anuntate de Iohannis pentru referendum: Ma simt inselat. Dupa doi ani de reflectie, asta e tot ce a putut sa scoata presedintele?

Jurnalistul Liviu Avram critica temele anuntate de presedintele Klaus Iohannis pentru referendumului pe Justitie.

Iohannis anunta temele pentru referendum: Interzicerea amnistiei si gratierii pentru corupti si CSM si inalta Curte sa poata contesta ordonantele la CCR

Presedintele Romaniei sustineo declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat ca a trimis scrisoarea la Parlament cu privire la temele dezbatute la referendumul de pe 26 mai. Azi.

Ce spun specialistii despre nasterea prin cezariana. Care sunt riscurile la care sunt supuse femeile

Nasterea prin cezariana este asociata cu un risc mai ridicat de complicatii grave pentru mama in comparatie cu nasterea naturala, in special in cazul femeilor cu varste de peste 35 de ani, potrivit unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )