Libnet.ro
UNICEF

18:01

Victor Ponta: intrebarile de la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis sunt defazate ca timp

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: intrebarile de la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp. Referitor la referendumul propus de presedintele Romaniei noi nu am avut. continuă pe Antena3

Ponta: Eu ma duc la referendum, dar nu vreau sa va pacalesc - Sa nu va inchipuiti ca o sa fac campanie pentru ceva ce nu vad sa aiba o finalitate (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca va merge la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis, dar nu va face campanie pentru participarea la acesta deoarece nu crede ca va avea o.

ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai.

Orban: Referendumul va pune punct tentativelor celor care au jefuit Romania in ultimii 30 de ani de a scapa de bratul lung al legii (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca temele propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru referendum sunt fundamentale pentru evolutia societatii romanesti. Fiecare roman care s-a saturat de PSD,.

Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari pe tema justitiei / Programul consultarilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, pe tema situatiei din justitie. Consultarile vor avea loc joi, 11 aprilie, si vineri, 12 aprilie.

Klaus Iohannis va sustine joi o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va face joi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Victor Ponta, in vizita pe Muntele Athos

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost vineri pe Muntele Athos din Grecia, acolo unde a vizitat Schitul Podromu si s-a vazut cu mai multi preoti si calugari romani.

VICTOR PONTA: Temele propuse pentru referendum sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp.

UPDATE Iohannis anunta temele pentru referendum: interzicerea amnistiei si gratierii pentru coruptie si a OUG-urilor pe infractiuni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari la referendumul care va fi organizat in paralel cu alegerile europarlamentare: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie si interzicerea adoptarii de ordonante de urgenta pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara.

Cum il prinde trecutul pe Klaus Iohannis. Presedintele, scut pentru Lazar in ciuda a ceea ce sustinea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti o declaratie din 2015 a presedintelui Klaus Iohannis, prin care sustineaca fiecare magistrat e atat de independent pe cat alege sa fie si ca.

Iohannis iese la declaratii. Ce vrea sa transmita poporului de data asta

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 14:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in contextul in care seful statului a anuntat referendum pe data de 26 mai, in ziua alegerilor europarlamentare. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, 4 aprilie a. c. , ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, este [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )