Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Adevărul Adevărul,
Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Un nou SOC pe piata valutara. Dolarul atinge CEL MAI MARE nivel din ultimii doi ani

Bomba pe piata valutara. Dolarul american atinge maximul ultimilor doi anii. BNR anunta, joi, un curs de referinta pentru dolar de 4,2312 lei. Euro a fost cotat la 4,7603 lei, iar francul elvetian la.

Cel mai mare targ agricol se deschide pe 16 mai la Fundulea

Producatori, importatori si distribuitori de seminte, furnizori de masini si utilaje agricole, sisteme de irigatii si echipamente de ultima ora se vor reuni pe 16 mai la Fundulea, la expozitia AgriPlanta 2019, unul dintre cele mai mari targuri agricole din Romania.

Comertul global a inregistrat cel mai mare declin din ultimii 10 ani

Comertul global s-a angajat pe o puternica tendinta negativa in ultimele luni, conform datelor publicate de institutul olandez CPB in cadrul raportului World Trade Monitor.

Cum se prepara cel mai mare burger din Baia Mare. Ajunge sa cantareasca un kilogram, cu tot cu garnitura

Huuugee Burger este vedeta din meniul al unui restaurant din Baia Mare. Mai exact, bucatarul acestui local face cel mai mare burger din oras, iar numarul celor curiosi de gustul acestui preparat este in continua crestere.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Bancile nordice, considerate pana acum cele mai putin corupte, se afla in centrul celui mai mare scandal privind spalarea banilor

Cand scandalul estonian al spalarii banilor prin Danske Bank a explodat in toamna anului trecut, celelalte banci nordice s-au grabit sa-i linisteasca pe investitori, spunandu-le ca ele erau diferite, scrie FT in editia sa de vineri. Ca ceea ce era valabil pentru Danske nu era la fel de valabil si pentru Swedbank de pilda. Numai ca, surpriza! Scandalul din aceasta saptamana de la Swedbank, imprumutatorul suedez cel mai mare din regiunea baltica, arata ca s-a operat exact la fel ca in cazul Danske.

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )