Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

Victor Ponta, atac la Dancila si Iohannis: Am o parere negativa despre activitatea Presedintiei si a Guvernului

Victor Ponta a trnasmis un mesaj pe contul personal de Facebook, unde critica deopotriva activitatea Guvernului, dar si a Presedentiei. Nu tin nici cu Iohannis si nici cu Dragnea- Dancila! Am o parere.

Mihai Ghimpu, despre candidatura lui Iurie Leanca la europarlamentare: Cred ca Victor Ponta a gresit ca l-a inclus pe lista

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, e de parere ca liderul Partidului Pro-Romania, Victor Ponta, a gresit ca l-a inclus pe lista formatiunii sale pe ex-premierul Republicii Moldova Iurie Leanca, pentru ca din cauza acestuia s-ar fi compromis cursul european al tarii.

Germania ia viteza in retea. La licitatia de frecvente 5G s-a depasit pragul de 1.2 miliarde euro

Trei giganti si un pitic in telecomunicatii participa la licitatia pentru frecventele folosite in tehnologia 5G, care urmeaza a fi generalizata in Germania. Licitatia a inceput saptamana trecuta. La runda a 85-a, din 28 martie, suma totala licitata a fost de 1. 000 euro, dupa cum inregistreaza joi site-ul Agentiei federale de Retea, Bundesnetzagentur. de. Sumele colectate la final merg la bugetul federal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )