Libnet.ro
UNICEF

01:05

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

Aeroportul Changi din Singapore, cel mai bun din lume pentru al saptelea an consecutiv

Aeroportul Changi din Singapore a fost desemnat in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului publicat joi de compania britanica Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, informeaza Bloomberg.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MARTIE Electrica - performerul de la BVB, dupa publicarea proiectului de modificare a OUG 114

Publicarea in dezbatere publica a proiectului de Ordonanta de Urgenta, care are in vedere ameliorarea masurilor din OUG 114/2018, a propulsat actiunile furnizorului de energie Electrica EL) pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cotatia EL inregistrand o crestere de 7,81%, in perioada 20 - 27 martie, in raport cu moneda euro.

Germania ia viteza in retea. La licitatia de frecvente 5G s-a depasit pragul de 1.2 miliarde euro

Trei giganti si un pitic in telecomunicatii participa la licitatia pentru frecventele folosite in tehnologia 5G, care urmeaza a fi generalizata in Germania. Licitatia a inceput saptamana trecuta. La runda a 85-a, din 28 martie, suma totala licitata a fost de 1. 000 euro, dupa cum inregistreaza joi site-ul Agentiei federale de Retea, Bundesnetzagentur. de. Sumele colectate la final merg la bugetul federal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )