Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ponta: L-am asigurat pe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice

B1 B1,
Ponta: L-am asigurat pe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice. Mi-a spus ca pentru companiile americane -. continuă pe B1

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din.

LIVETEXT Ponta, dupa intalnirea cu Biden: Justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice

Premierul Victor Ponta s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele american Joe Biden. Premierul Romaniei a fost asteptat de un grup de protestatari care au afisat pancarte impotriva proiectului Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Invitat dupa intalnire la RTV Ponta a declarat ca protestul din fata Casei Albe este normal si democratic. in plus, premierul a adaugat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice.

Ponta l-a asigurat pe Joe Biden ca justitia nu se va mai implica in batalii politice

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele Statelor Unite ale Americii SUA), Joe Biden, ca justitia din tara noastra nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice.

Ponta l-a asigurat pe Joe Biden ca justitia nu va mai fi implicata in batalii politice

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele Statelor Unite ale Americii SUA), Joe Biden, ca justitia din tara noastra nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice.

Ponta: O alta companie vrea sa inceapa explorari de anul viitor. Chevron nu se retrage din Romania

Chevron nu se retrage din Romania, iar Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale, a anuntat premierul Victor Ponta, luni seara, aflat in vizita la Washington. in plus, premierul spune.

Mostenitorul coroanei britanice va primi drept cadou de botez o pajiste cu flori din Romania

Mostenitorul coroanei britanice va primi drept cadou de botez o mica parte din Romania. Mai exact, o pajiste cu flori din Valea Zalanului. Ideea ii apartine contelui Tibor Kalnoky, prietenul si gazda transilvana.

Tiriac lanseaza prima platforma online din Romania pentru achizitia produselor petroliere

Oil Energy Trading, parte a Diviziei Tiriac Energy, a lansat primul portal pentru comercializarea produselor petroliere din Romania si Europa de Est adresat clientilor companiei cu si fara contract, ce are rolul de a simplifica procesul de achizitie.

Condamnatii prezinta cazul unui dintre cei mai cunoscuti hoti din Romania: A fost condamnat de 14 ori (VIDEO)

Cazul lui Lucian Marcel Ionas, cunoscut drept Parfum, un renumit hot din Romania, a fost prezentat in cadrul emisiunii Condamnatii de pe B1 TV. Barbatul a fost incarcerat pentru prima data la varsta.

Scolile din Romania sunt in afara legii. Ministerul Educatiei n-a publicat regulile prin care sa fie conduse

Scolile din Romania sunt in afara legii de mai bine de un an. Ministerul Educatiei n-a publicat regulile prin care sa fie conduse, asa ca nici elevii NU se mai supun controalelor severe anuntate la inceputul.

O fetita din Irlanda a fost gasita la o familie de romi din Romania, intr-un cartier al Dublinului

O fetita de 7 ani din Irlanda a fost gasita la o familie de romi din Romania, intr-un cartier al Dublinului. Politistii irlandezi au fost alertati in urma unui apel anonim. Au constatat ca fetita nu semana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )